Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Viljana vārti atnes Brazīlijai uzvaru pārbaudes spēlē pret Ekvadoru

Rolands Eliņš

Viljana vārti atnes Brazīlijai uzvaru pārbaudes spēlē pret Ekvadoru
Viljans raida bumbu Ekvadoras vārtos
Foto: AFP/Scanpix

Brazīlijas futbola izlase pārbaudes spēlē ar 1:0 uzveikusi Ekvadoras izlasi. Vienīgos vārtus guva "Chelsea" pārstāvis Viljans.

Brazīlijas izlase sava jaunā galvenā trenera Dungas vadībā aizvadīja otro pārbaudes spēli pēc neveiksmēm Pasaules kausa finālturnīra izšķirošajos mačos. Pirmajā ar 1:0 tika pieveikta Kolumbija, bet šonakt ar tādu pašu rezultātu uzvarēta Ekvadora.

Vienīgos vārtus pret Ekvadoru Brazīlija guva 31. minūtē, kad precīzi standartsituāciju izspēlēja Oskars un Neimārs. Pēdējais soda laukumā atrada brīvo Viljanu, kuram vārtsarga pārspēšana vairs lielas grūtības nesagādāja. Neimāram pēc tam bija vairākas iespējas dubultot rezultāta starpību, viņš arī trāpīja pa vārtu pārliktni no pāris metru attāluma, kad vārti jau bija tukši, taču rezultāts nemainījās. Uzbruka gan arī ekvadorieši, un 35. minūtē bumba pēc Ennera Valensijas sitiena aizlidoja gar pašu Brazīlijas vārtu stabu.

Jāpiemin, ka Brazīlijas sastāvā šajā spēlē vairs nebija "Roma" aizsarga Maikona, kurš iekšēju iemeslu dēļ ir izmests no izlases. Federācijas pārstāvji pavēstīja, ka lēmums ir galīgs, taču nepaskaidroja, kāpēc tieši Maikons izpelnījies trenera dusmas. Konfliktu vēl vairāk padziļinājis Maikona aģenta izteikums, ka viņa klients vairs nekad nespēlēs Brazīlijas izlasē.

Naktī pārbaudes spēles aizvadījušas arī citas izlases okeāna otrā pusē - Meksika ar 1:0 pieveica Bolīviju, bet Kanāda ar 3:1 izrādījās pārāka pār Jamaiku. Savukārt Čīle, kurai Pasaules kausā tikai nedaudz pietrūka līdz brazīliešu izslēgšanai astotdaļfinālā, ar 1:0 uzvarēja Haiti.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Football...
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2014-09-10 11:46, pirms 10 gadiem
Iepriekšējajā pārbaudes spēlē pret Kolumbiju lūk tur bija īsts cirks