Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Apdraudēta Melu spēlēšana astotdaļfinālā pret Čīli

Apdraudēta Melu spēlēšana astotdaļfinālā pret Čīli
Foto: AFP/Scanpix

Vakardien Pasaules kausa finālturnīrā G grupas ietvaros tikās Brazīlijas un Portugāles izlases. Lai arī fināla svilpei skanot rezultāts uz tablo bija 0:0, abas komandas kvalificējas astotdaļfinālam. Tomēr daudzus neizpratnē atstāja Brazīlijas galvenā trenera Dungas veiktā maiņa pirmā puslaika pirmspēdējā minūtē, kad laukumu atstāja Felipe Melu un viņa vietā nāca Žozuē.

Izrādās, ka Melu ir guvis kreisās potītes savainojumu. Brazīlietis vairakkārt pirmajā puslaikā sadūrās ar Portugāles izlases spēlētāju Pepi. 43. minūtē kādā epizodē diezgan sāpīgi sadūrās abi spēlētāji, un Melu tika parādīta arī dzeltenā kartīte, taču šajā epizodē 26 gadus vecais pussargs smagi sasita savu potīti, un bija pat problēmas paiet. Dunga, to redzot, nekavējoties veica spēlētāju maiņu. Melu piedalīšanās pirmdienas spēlē pret Čīli ir diezgan apšaubāma, bet nekas vēl nav par 100 procentiem zināms.

Brazīlijas izlases galvenais ārsts Žozē Luiss Runku izteicās: ''Savainota ir kreisā potīte, un tas ir nopietni, jo trieciens bija stiprs. Pašlaik Melu problēmas sagādā pat staigāšana. Lielākā mūsu problēma pašlaik ir laika trūkums, jo 48 stundas ir īss laika periods un šāda tipa savainojumu sadziedēt ir grūti. Mums ir jānogaida un jāskatās kā tas viss attīstīsies.''

Jāatgādina tas, ka vakar spēli neaizvadīja arī Robinju un Elanu, kuriem tika dots laiks, lai pilnībā sadziedētu savainojumus.

''Tā kā pirms spēles sajutu vēl minimālas sāpes, bija tikai pareizi, ka galvenais treneris atstāja mani malā, jo bijām jau kvalificējušies astotdaļfinālam. Runājot par pirmdienu - nekādu problēmu, būšu gatavs spēlēt,'' sacīja Brazīlijas izlases uzbrucējs Robinju.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +6 [+] [-]

, 2010-06-26 09:34, pirms 14 gadiem
taapat visi speelees...tikai lieka intriga
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja