Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Kapello: ''Terijs pieļāva lielu kļūdu''

Kapello: ''Terijs pieļāva lielu kļūdu''
Fabio Kapello un Džons Terijs
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas izlases galvenais treneris Fabio Kapello atzinis, ka komandas aizsargs Džons Terijs pieļāvis lielu kļūdu, izsakoties publiski iepriekš par komandu. Arī pats futbolists atvainojies un izteicies, ka viņam nevajadzēja tā izteikties.

Jau ziņojām, ka Džons Terijs vienā no intervijām atzina, ka tiks rīkota komandas sapulce, lai tiktu pārrunātas līdz šim pieļautās kļūdas Pasaules kausa izcīņā. Komandas galvenais treneris Fabio Kapello gan šo domu noraidījis un šī sapulce nav notikusi. Jau rīt komanda aizvadīs trešo spēli C grupas ietvaros pret Slovēnijas izlasi, kur Anglija noteikti jāuzvar, lai iekļūtu nākamajā kārtā.

Šodien Fabio Kapello atzinis, ka ar saviem izteikumiem Terijs pieļāvis lielu kļūdu: ''Par šīm lietām ir jārunā privāti. Tā ir ļoti liela kļūda no viena komandas spēlētāja puses un nekas vairāk. Esmu runājis ar vairākiem spēlētājiem un tikai Terijs domājis tā, kā izteicies. Neviens nav ar mani runājis par problēmām. Esmu vienmēr atvērts šādām sarunām. Ja viņi vēlas ar mani runāt, tad var to darīt. Vienmēr, kad mums ir sapulces, jautāju kapteinim, vai ir kādas problēmas un vienmēr neviens nav izteicies. Nesaprotu, kāpēc Terijs nevarēja ar mani izrunāties par to, ko pateica medijos. Vēl viena kļūda ir runāt par kādu spēlētāju, jo tā netiek respektēti tie futbolisti, kuri spēlējuši līdz šim. Spēlētāji vienmēr domā individuāli. Es respektēju Džo Koulu, bet viņš ir viens no 23 izlases futbolistiem.''

Arī Džons Terijs atzinis, ka viņam nav vajadzējis tā izteikties: ''Man nekad nav bijusi vēlme aizskart treneri vai kādu no spēlētājiem. Ja esmu to izdarījis, tad atvainojos par to. Esmu teicis Kapello, ka es viņu pilnībā atbalstu. Tagad vēlētos aizmirst notikušo un koncentrēties gaidāmajai spēlei.''

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk
uk.eurosport.yahoo.com

Slēpts komentārs: demarkus

  +9 [+] [-]

, 2010-06-22 10:55, pirms 14 gadiem
Nu personiigi man liekas lai nu kursh ir vainiigs pie Anglijas neveiksmeem (vismaz pagaidaam) ,tad noteikti tas nav Kapello. Vinsh ir augstaakas klases treneris. Piekriitu vinjam ,ka viss ir speleetaaju galvaas. Ruunija izteicieni pirms speeles ar Alzhiiriju ir lielisks piemeers. Sadomajaas nez ko ,ka uz vienas kaajas varees apspeelet pastariishu.Shajaa Pk tas jau ir pieraadiijies, ka taa viss nenotiek.
Un shaadas sapulces no speeleetaaju puses (kursh pat nav komandas kapteinis ) ir nepienjemamas. Un veel zinot, Terija smuci , tad vispar..

 +37 [+] [-]

, 2010-06-22 10:58, pirms 14 gadiem
demarkus rakstīja: gaidam nakoso kapello izgajienu,ka ,piemeram,atstat teriju rezerve spele pret sloveniju.
Domā lōģiski: Vai izlase, kurai ir problēmas ar aizsargiem atstās tādas klases aizsargu rezervē? Nedomāju Viss.

+ vēl, ja pats Terijs atvainojas un nožēlo.

     [+] [-]

, 2010-06-22 11:00, pirms 14 gadiem
Futbols Gērbtuvē pārvēršas par kara lauku, kur nodevējus necieš.... wnk murgs
Slēpts komentārs: Viesulis

 +16 [+] [-]

, 2010-06-22 11:03, pirms 14 gadiem
Anglija ir pietiekami spēcīga un laba komanda, lai spētu saņemties izšķirīgajām spēlēm. Nedaudz vairāk iedvesmas un spēle aizies.

  +6 [+] [-]

, 2010-06-22 11:04, pirms 14 gadiem
itka kko nereaali sausmigu pateicis.wienkarsi pateicis ka jasatiekas un jaizrunajas,baigaa tragedija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2010-06-22 11:33, pirms 14 gadiem
Vispār - par ko tāda brēka sacelta? Neko jau tādu viņš nepateica - tik ka būs sapulce, bet šajā ziņā kļūdījās?
Žurnālisti atkal uzpūš no mušas ziloni.

     [+] [-]

, 2010-06-22 11:50, pirms 14 gadiem
Domāju ka Terijam bija taisnība trenneris nav vainīgs bet spēlētājiem attieksme ir jāmaina!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-06-22 12:04, pirms 14 gadiem
Hellrevenger rakstīja: Nu personiigi man liekas lai nu kursh ir vainiigs pie Anglijas neveiksmeem (vismaz pagaidaam) ,tad noteikti tas nav Kapello. Vinsh ir augstaakas klases treneris.
Kapello ir pieļāvis šajās divās un pēdējās pārbaudes spēlēs petiekoši daudz kļūdu lai viņu varētu vainot izlases blāvajā sniegumā. Lielākoties tās ir taktiskas kļūdas kā piemēram spēlēšana ar taktisko zīmējumu 4-4-2 un Rūniju ar Heskiju preikšgalā. Heskijs nav tas spēlētājs kas var iesist vārtus bet savukārt 4 pussargi acīmredzami nespēj apgādāt uzbrucējus ar piespēlēm. Vēl viena kļūda bija pirmajā spēlē Milnera vietā izlaist laukumā Shaun Wright-Phillps, kas ir labās malas pussargs nevis kreisās. Daudz labāk būtu bijis ja izlaistu Joe Cole vai pat vēl labāk ja Kapello būtu čempionātu paņēmis vēl kādu kreisās malas pussargu. Nākamā kļūda bija spēlē pret Alžīriju kriesajā malā ielikt Džerardu. Anglijas izlasei daudz piemērotāks būtu 4-5-1 taktiskais zīmējums ar Rūniju kā vienīgo uzbrucēju. 5 pussargi domājms varētu labāk pieturēt bumbu un veiksmīgāk ievadīt uzbrukumus. Pēc manām domām arī Rūnijs tad varētu spēlēt labāk jo viņš ir tā pieradis spēlēt Manchester United sastāvā. Bet ja protams Kapello atkal izdomā spēlēt ar 4-4-2 tad uzbrukumā daudz efetīvāks būtu Crouch-Defoe duets kas tomēr spēlē vienā komandā un abi labi vārtu guvēji pie tam Crouch ir labākais goal per game rādītājs izlasē.

  +3 [+] [-]

, 2010-06-22 12:09, pirms 14 gadiem
Hellrevenger rakstīja: Nu personiigi man liekas lai nu kursh ir vainiigs pie Anglijas neveiksmeem (vismaz pagaidaam) ,tad noteikti tas nav Kapello. Vinsh ir augstaakas klases treneris. Piekriitu vinjam ,ka viss ir speleetaaju galvaas. Ruunija izteicieni pirms speeles ar Alzhiiriju ir lielisks piemeers. Sadomajaas nez ko ,ka uz vienas kaajas varees apspeelet pastariishu.Shajaa Pk tas jau ir pieraadiijies, ka taa viss nenotiek.
Un shaadas sapulces no speeleetaaju puses (kursh pat nav komandas kapteinis ) ir nepienjemamas. Un veel zinot, Terija smuci , tad vispar..
Par Rūniju runājot viņš izskatās lēns un neko nevar padarīt ātrajiem aizsargiem

     [+] [-]

, 2010-06-22 12:15, pirms 14 gadiem
Kroks rakstīja: Jo tālāk šitais viss turpinās, jo lielākas asociācijas man sāk rasties ar Francijas izlasi. Šobrīd maz ticams, ka angļi kaut ko sakarīgu parādīs šajā čempī. Un šeit nav būtiski meklēt vainīgos.
Anglijas izlasē ir trīs problēmas
1) aizsargu līnija trausla ja divas dzeltenās vai sarkana vai trauma tad ziepes lielas nedomāju ka mūsdienu futbolā ar neiespeletiem spēlētājiem kaut ko var sasniegt.
2) uzbrukuma veidošana ļoti lēna un ASV un Alžīrija pierādija ka šo uzbrukuma sākumu viegli apturēt
3) uzbrucēji pārāk lēni un tā pagaidām lielākā problēma viņi nespēj atbrīvoties no sedzēja

  +3 [+] [-]

, 2010-06-22 12:18, pirms 14 gadiem
Toffee rakstīja: Kapello ir pieļāvis šajās divās un pēdējās pārbaudes spēlēs petiekoši daudz kļūdu lai viņu varētu vainot izlases blāvajā sniegumā. Lielākoties tās ir taktiskas kļūdas kā piemēram spēlēšana ar taktisko zīmējumu 4-4-2 un Rūniju ar Heskiju preikšgalā. Heskijs nav tas spēlētājs kas var iesist vārtus bet savukārt 4 pussargi acīmredzami nespēj apgādāt uzbrucējus ar piespēlēm. Vēl viena kļūda bija pirmajā spēlē Milnera vietā izlaist laukumā Shaun Wright-Phillps, kas ir labās malas pussargs nevis kreisās. Daudz labāk būtu bijis ja izlaistu Joe Cole vai pat vēl labāk ja Kapello būtu čempionātu paņēmis vēl kādu kreisās malas pussargu. Nākamā kļūda bija spēlē pret Alžīriju kriesajā malā ielikt Džerardu. Anglijas izlasei daudz piemērotāks būtu 4-5-1 taktiskais zīmējums ar Rūniju kā vienīgo uzbrucēju. 5 pussargi domājms varētu labāk pieturēt bumbu un veiksmīgāk ievadīt uzbrukumus. Pēc manām domām arī Rūnijs tad varētu spēlēt labāk jo viņš ir tā pieradis spēlēt Manchester United sastāvā. Bet ja protams Kapello atkal izdomā spēlēt ar 4-4-2 tad uzbrukumā daudz efetīvāks būtu Crouch-Defoe duets kas tomēr spēlē vienā komandā un abi labi vārtu guvēji pie tam Crouch ir labākais goal per game rādītājs izlasē.
Pagaidām vienīgā kļūda Rūniju laist sākumsastāvā jo viņš pagaidām tiek nosegts vajag kaut ko pamainīt lai sajauktu galvu Slovēnijai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-06-22 12:23, pirms 14 gadiem
Angļiem pēc šiem neizšķirtiem baigi sāk pakaļa svilt, tāpat kā frančiem, līdz ar to sāk meklēt vainu citos, sākās komandā panika un neapmierinātība ar viskautko. Nemāk tie stiprie sadzīvot ar to ka viņi nav tik labi kā ir iedomājušies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-06-22 13:02, pirms 14 gadiem
Viss līdz šim redzētais, saistībā ar Anglijas izlasi, liecina tikai par to, ka

1. treneris nav spējis atrast kontaktu ar spēlētājiem un motivēt viņus maksimālajam rezultātam;
2. treneris nav spējis izstrādāt komandai piemērotu taktisko spēles plānu, bet ir aizrāvies ar muļķīgiem eksperimentiem;
3. treneris ir vājš psihologs un viņa ego ir pārvērtēts;
4. treneris nav autoritāte spēlētājiem.
Un vēl joprojām es neesmu atradis nevienu izlasi, kas PČ būtu uzvarējusi ar ārzemju treneri. :|

     [+] [-]

, 2010-06-22 14:36, pirms 14 gadiem
Terijs ljoti diivaini izdariijaas visas pasaules priekshha izzinojot par kopsapulci, kas manupraat uz nasakariigaa snieguma fona pati par sevi bija laba ideja, kameer Kapello par to neko nezina un neveelas zinaat.

Kapello taisniiba , kaa no saakuma jau nu vajadzeetu runaat ar treneri personiigi, nevis veerpt intrigas aizmuguriski.

  -1 [+] [-]

, 2010-06-22 16:21, pirms 14 gadiem
Muse777 rakstīja: Vispār - par ko tāda brēka sacelta? Neko jau tādu viņš nepateica - tik ka būs sapulce, bet šajā ziņā kļūdījās?
Žurnālisti atkal uzpūš no mušas ziloni.
Chelsea fans, var redzēt... Ko tu te vēl nesaproti, gribas visā tikai presi vainot Terijs izziņoja sapulci, kad faktiski viņš bija vienīgais, kurš juta vajadzību pēc tādas. Turklāt šādas lietas nepaziņo presei, tām jāpaliek iekšienē. Tāpat vispirms ir jārunā ar treneri, nevis spēlētāju starpā. Terijs pārkāpa daudz ko - liela kļūda. Pieleca tev??

  -1 [+] [-]

, 2010-06-22 16:42, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Chelsea fans, var redzēt... Ko tu te vēl nesaproti, gribas visā tikai presi vainot Terijs izziņoja sapulci, kad faktiski viņš bija vienīgais, kurš juta vajadzību pēc tādas. Turklāt šādas lietas nepaziņo presei, tām jāpaliek iekšienē. Tāpat vispirms ir jārunā ar treneri, nevis spēlētāju starpā. Terijs pārkāpa daudz ko - liela kļūda. Pieleca tev??
pareizi...Terrijam bija jārunā ar Kappelo nevis ar presi...un neizskatās ka Terrijs ir gatavs samierināties ar to ka viņš vairs nav kapteinis.

     [+] [-]

, 2010-06-22 22:33, pirms 14 gadiem
karstgalvis rakstīja: GO ENGLAND
HOME

     [+] [-]

, 2010-06-22 23:35, pirms 14 gadiem
Hellrevenger rakstīja: Nu personiigi man liekas lai nu kursh ir vainiigs pie Anglijas neveiksmeem (vismaz pagaidaam) ,tad noteikti tas nav Kapello. Vinsh ir augstaakas klases treneris. Piekriitu vinjam ,ka viss ir speleetaaju galvaas. Ruunija izteicieni pirms speeles ar Alzhiiriju ir lielisks piemeers. Sadomajaas nez ko ,ka uz vienas kaajas varees apspeelet pastariishu.Shajaa Pk tas jau ir pieraadiijies, ka taa viss nenotiek.
Un shaadas sapulces no speeleetaaju puses (kursh pat nav komandas kapteinis ) ir nepienjemamas. Un veel zinot, Terija smuci , tad vispar..
Kādā sakarā Terija šmuce ir saistīta ar to, ka komanda spēlē, kā ar mietu pakaļā? Es neuzskatu, ka ir jāatvainojās par to, ka cilveks grib kaut ko labot komandas diezgan štruntīgajā sniegumā. Drīzāk Kapello butu jāatvainojās par to, ka komandā kaut kas buksē.

Varbūt arī esmu tads vienīgais, bet man liekas, ka Kapello un Anglijas izlase ir kaut kas tik pat šausmīgs, kā Trajkovičš bija LV basīša izlasē...