Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Bekenbauers kritizē Angliju

Bekenbauers kritizē Angliju
Francs Bekenbauers
Foto: AP/Scanpix

Francs Bekenbauers ir kritizējis Vācijas pretiniekus 2010.gada Pasaules kausa izcīņas astotdaļfinālā, Angliju, izsakoties, ka tie ir pieļāvuši muļķīgu kļūdu, ka astotdaļfinālā cīnīsies pret Vāciju.

Zināms, ka vienā no astotdaļfināla pāriem savā starpā tiksies Anglija un Vācija. Vācijas izlases galvenais treneris Joahims Lēvs jau pēc spēles ar Ganu atzina, ka šī būs īpaša spēle.

Tikmēr leģendārais Vācijas futbolists Francs Bekenbauers kritizēja angļus, izsakoties, ka tie pieļāvuši muļķīgu kļūdu un ka šobrīd viņi izskatās noguruši: ''Angļi ir pieļāvuši nevajadzīgu kļūdu, grupu turnīru neaizvadot pārliecinoši un paliekot grupā otrajā vietā. Anglijas futbolisti izskatījās noguruši. Viņi ir pārdeguši. Mēs noteikti respektējam angļus, bet nebaidāmies no viņiem. Viņu sniegums pirmajās divās spēlēs bija ļoti slikts, bet pret Slovēniju jau Anglija spēlēja labāk. Angliju bīstamu dara Stīvens Džerards, Franks Lampards un Džons Terijs, kuriem šī ir praktiski pēdējā iespēja uzvarēt Pasaules kausa izcīņā. Un Anglija nav uzvarējuši šajā turnīrā kopš 1966.gada.''

Tajā pašā laikā Bekenbauers atzinīgi novērtēja Fabio Kapello stāšanos par Anglijas izlases galveno treneri: ''Pēc tam, kad Anglija neiekļuva 2008.gada Eiropas čempionātā, sākās pārmaiņas viņiem. Liekas, ka Fabio Kapello šajā komandā ir ieviesis disciplīnu un jaunu sistēmu. Šādām spēlēm, Anglija pret Vāciju ir jābūt turnīra pusfinālā, nevis jau astotdaļfinālā.''

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

 +13 [+] [-]

, 2010-06-24 13:41, pirms 14 gadiem
nerunatu daudz, frici pasi neko spozu neradija tapec abiem vienadas iespejas

  +9 [+] [-]

, 2010-06-24 13:44, pirms 14 gadiem
Ar šādiem izteicieniem, parasti, var apdedzināties! Labāk jūtas tas, kurš pirms spēles izsakās piesardzīgi un pēcāk arī uzvar, nevis tas, kurš mētājas ar vārdiem un pēc zaudējuma nezin kur likties...

 +44 [+] [-]

, 2010-06-24 13:45, pirms 14 gadiem
Bauers škrobojas, ka ar angļiem tik agri jāspēlē, jo vienkārši baidās, īpaši - redzot, ka angļi uzņem apgriezienus, un ka vāciešiem PČ var beigties jau astotdaļfinālā!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +12 [+] [-]

, 2010-06-24 13:48, pirms 14 gadiem
Ko tas stulbasi vacietis muld?? vienkarr6i baidaas ka zaudees un meegina iespaidot pretiniekus!!!

  +3 [+] [-]

, 2010-06-24 13:51, pirms 14 gadiem
zidlers rakstīja: nerunatu daudz, frici pasi neko spozu neradija tapec abiem vienadas iespejas
nu jau nu jau, pirmie grupā palika? palika! znachit nav jāņaud, un frici rada loti labu speeli

  -1 [+] [-]

, 2010-06-24 13:54, pirms 14 gadiem
Nu kā jau komentētāji 100 reizes teikusi kausu gandrīz vienmēr uzvar tā komanda , kas nav sākuši parliecinoši , tas tik tā .. ceru ka Tapat Vācija uzvarēs ! Vakar ar vienu vācieti skatijāmies spēli Vācija - Gana , šis kad vēl bija 0 : 0 izskatijās baigi satraukts

  +5 [+] [-]

, 2010-06-24 13:57, pirms 14 gadiem
messibesii rakstīja: ko tu vecais tur muldi????
Vins futbola laba ir darijis daudz laba , ta ka nemuldi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +16 [+] [-]

, 2010-06-24 14:05, pirms 14 gadiem
nožēlojamais Bekenbauers.. Anglija slikti aizvadija grupu turnīru, ok. Bet vācieši labi? knapi, knapi iebakstīja to vienu golu pret Ganu un var būt laimīgi, ka Gana visas izdevības nopūdelēja.

  +2 [+] [-]

, 2010-06-24 14:11, pirms 14 gadiem
Ko vins tur murgo kaadu kluuduvai tad Anglijai kaads prasiija kaadu vietu juus veelaties 1 vai 2

  +9 [+] [-]

, 2010-06-24 14:17, pirms 14 gadiem
Man jau vairak liekas,ka autors .....vai informacijas avots, meigina sakurinat publiku......neticu ka Bekenbauers....nenoverte Anglus, karteja preses pile......
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-06-24 15:26, pirms 14 gadiem
Man šķiet, ka Vācieši šoreiz izstāsies, jo turnīru sāka ar sagrāvi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-06-24 15:35, pirms 14 gadiem
iknowyou rakstīja: Ja komanda aizsardzībā atkal metīsies zem visām bumbām (piemēram Terijs), tad Vācijai nav ne mazāko izredžu pret Angliju.
Salīdzināji arī Slovēnijas un Vācijas uzbrukumu

  +3 [+] [-]

, 2010-06-24 15:40, pirms 14 gadiem
Anglija-Vācija ir PČ īpašs mačs,jau sākot no 1966 gada ,kad abas komandas tikās finālā un uzbeku tiesnesis Tofiks Bahramovs uz dullo ieskaitīja golu no vārtu šķērskoka pret zemi, par ko strīdās vēl šodien,jo drīzāk bumba nešķērsoja līniju,nekā šķērsoja.Pie tam Tofiks bija līnijtiesnesis šai mačā.Bet PSRS bija sportā varens spēks un FIFA ,ja nemaldos T.Bahramovu apbalvoja ar "zelta svilpi"par to maču.

  +7 [+] [-]

, 2010-06-24 15:44, pirms 14 gadiem
Tas jau nebūtu Bekenbauers, ja nepateiktu kādu asāku vārdu
Bet ja nopietni, tad Vācijai bija salīdzinoši sarežģītāka grupa. Pirms turnīra pat baidījos, ka var sanākt problēmas ar izkļūšanu. Bet Vācija izdarīja visu, lai uzvarētu šajā grupā.
Kas būs Vācijas galvenais trumpis pret Angliju? Domāju, ka tieši Miroslavs Kloze, kurš atkal būs ierindā. Lai kādā formā Miro nebūtu, izlasē viņš ir uzbrukuma līderis. Abos pēdējos PK guvis katrā pa 5 vārtiem! Lieki piebilst, cik ļoti viņa pietrūka spēlē pret Ganu.

Vai angļi tik tiešām būs ieskrējušies, vai vienkārši slovēņi neparādīja īpaši saturīgu sniegumu?...Uz šo jautājumu grūti atbildēt. Jā, angļi kopumā nepārliecināja, bet ar viņiem būs jārēķinās tā vai tā.

Jau redzu problēmu Vācijas izlasē. Tā ir aizsardzība, precīzāk centra aizsargu ātrumīpašības. Bet kā redzējām, arī angļiem aizsardzība nav tik labā kārtībā, lai gan pagaidām nebija nopietna spēka, kas to "notestētu". Angļiem problēmas varētu sagādāt lēnā pāreja no aizsardzības uzbrukumā un otrādi. Angļi nespēlē ātri, bet vāciešiem ir potenciāli labs ātrais pretuzbrukums.
Prognozētu īpašu cīņu tieši viduslīnijā, jo abām izlasēm patīk pieturēt bumbu. Angļu uzbrucējiem "otrajā stāvā" nebūs izredžu pret garajiem centra aizsargiem, tāpēc gan jau angļi mēģinās spēlēt vairāk "pa zemi".
Jebkurā gadījumā būs aizraujošs mačs

  +9 [+] [-]

, 2010-06-24 15:56, pirms 14 gadiem
NIPEM rakstīja: nožēlojamais Bekenbauers.. Anglija slikti aizvadija grupu turnīru, ok. Bet vācieši labi? knapi, knapi iebakstīja to vienu golu pret Ganu un var būt laimīgi, ka Gana visas izdevības nopūdelēja.
"nožēlojamais Bekenbauers", "nožēlojamais Maradona"...sasniedz tik pat daudz, cik viņi, un tad kāds ņems par pilnu Tavas lamas

Par Anglijas viduvējo sniegumu neviens tiešām nestrīdas.
Bet kā gan 2 uzvaras 3 spēlēs var uzskatīt par vāju sniegumu?! Jā, mēs redzējām, kā Ezils "knapi iebakstīja" tos vārtus...tiešām "knapi" Vācija pirmajā spēlē uguņoja un pieveica pagājušā PK 1/8finālistus ar 4:0(!) Otrajā spēlē Vācija dominēja, tomēr zaudēja, jo tā bija izteikta "melnā diena", kurā bumba ne tikai negāja vārtos, bet arī nepamatoti tika noraidīts uzbrukuma līderis. Serbiem gan vairākumā bija izdevības pateicoties "tornim" Žigičam, tomēr viņi vairāk sēdēja aizsardzībā. Ok, neveiksmīga spēle uzbrukumā. Pēdējā spēlē Vācija tikās ar Āfrikas nāciju kausa finālistiem. Gana nospēlēja lieliski, kā jau otrai spēcīgākajai Āfrikas izlasei pieklājas. Bet Vācieši guva vārtus un uzvarēja, lai gan atkal jau nācās spēlēt bez vadošā uzbrucēja. Vācijas aizsardzībā bija manāmas problēmas, par kurām bija nojauta jau pēc pirmās spēles. Bet ar spēles organizāciju Vāciešiem viss bija kārtībā. Uzvara grupā, 6 punkti, 5 vārti 3 spēlēs un visas iespējas 1/8finālā

     [+] [-]

, 2010-06-24 17:29, pirms 14 gadiem
NIPEM rakstīja: nožēlojamais Bekenbauers.. Anglija slikti aizvadija grupu turnīru, ok. Bet vācieši labi? knapi, knapi iebakstīja to vienu golu pret Ganu un var būt laimīgi, ka Gana visas izdevības nopūdelēja.
Viņi būtu tikuši tālāk ar neizšķirtu, tava Anglija knapi vinēja pēdējo spēli, tā''a nemuldi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-06-24 19:42, pirms 14 gadiem
visu cienju Bekam, bet angljiem jauzvar!! iespeejams pendeles!
Runijs vares pieraadiit darbiibaa savu palaisto muti!!

     [+] [-]

, 2010-06-24 20:07, pirms 14 gadiem
smieklīgi, neko jau nevar paredzēt kuru vietu kurš ieņems. tikpat labi var teikt ka arī friči kļūdījās ieņemdami pirmo vietu grupā un "uzraujoties" uz Anglijas.

     [+] [-]

, 2010-06-25 01:54, pirms 14 gadiem
denebs rakstīja: Bauers škrobojas, ka ar angļiem tik agri jāspēlē, jo vienkārši baidās, īpaši - redzot, ka angļi uzņem apgriezienus, un ka vāciešiem PČ var beigties jau astotdaļfinālā!!!
uzvara pār slovēniju ar 1:0 ir uzņemti apgriezieni?