Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Markezs beigs karjeru Meksikas izlasē pēc PK izcīņas beigām

Markezs beigs karjeru Meksikas izlasē pēc PK izcīņas beigām
Rafaels Markezs
Foto: iffhs-media.de

Spāņu kluba ''Barcelona'' un Meksikas izlases aizsargs Rafaels Markezs paziņojis, ka pēc šī gada gaidāmā Pasaules kausa izcīņas finālturnīra, kurš norisināsies DĀR, beigs karjeru valstsvienības rindās.

31 gadus vecais futbolists, kurš Meksikas izlasi pārstāv kopš 1997. gada, valstsvienības rindās aizvadot 88 spēles un gūstot 10 vārtus, paziņojis, ka viņa karjerā ir pienācis īstais laiks, lai pēc šī gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīra, kurš norisināsies Dienvidāfrikas Republikā, izlasei teiktu ardievas un, iespējams, līdz karjeras beigām atlikušo periodu veltīt tikai ''Barcelona''.

''Ir īstais laiks, lai paietu malā un dotu iespēju manas valsts jaunajai paaudzei. Pēc Pasaules kausa beigām visu uzmanību vērsīšu tikai ''Barcelona'' virzienā. Mans sapnis būtu beigt karjeru izlasē, protams, ar nosacījumu, ka finālturnīrā mēs parādītu ļoti labu sniegumu. Šis man jau būs trešais PK izcīņas finālturnīrs, un tas ir īpašs sasniegums katram spēlētājam,'' sacīja pieredzējušais aizsargs.

Izmantotie resursi:
skysports.com