Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Rehāgels nosauc piecus pamatsastāva futbolistus

Agris Suveizda

Rehāgels nosauc piecus pamatsastāva futbolistus
Oto Rehāgels
Foto: SCANPIX SWEDEN

Grieķijas izlases galvenais treneris Oto Rehāgels pirms rītdien gaidāmās cīņas ar Latvijas izlasi jau nosaucis piecus futbolistus, kas, visticamāk, dosies laukumā pamatsastāvā. Taču vācu futbola speciālists piebilda, ka daudz kas vēl var mainīties.

"Spēle ir uz visu vai neko," iesāk Rehāgels. "Spēlei ir īpaša nozīme, tāpēc futbolistiem kā profesionāļiem ir jāizdara viss iespējamais. Būtu lieliski, ja fani atbalstītu izlasi un būtu tās pusē. Visiem ir jāsaprot, ka šobrīd uzvara ir svarīgāka par visu pārējo."

"Redzēsiet apņēmīgu izlasi, kas jau kopš pirmās minūtes cīnīsies par uzvaru. Futbols, protams, ir neparedzams. Iespējams palikt mazākumā vai iesist savos vārtos. To paredzēt nav iespējams. Taču mums kā minimums ir jāmācās no savām kļūdām. Mums tā ir unikāla iespēja iekļūt izslēgšanas spēlēs.Noteikti ir jābūt pacietīgiem, jo arī pretinieki centīsies izkļūt no grupas," Rehāgels turpina, uzsverot, ka izlases spēlētāji darīs visu, lai iegūtu vismaz otro vietu grupā.

Jautāts par malējā aizsarga Giurka Seitarida fizisko kondīciju, Rehāgels grieķu medijiem atbildēja, ka bijušais Madrides "Atletico" aizsargs ir labā sportiskajā formā. Savukārt uzbrucēja Nikosa Liberopulosa lēmumu aiziet no izlases Rehāgels respektēja: "Mums šis lēmums ir jāpieņem. Izlasē ir demokrātija, un katram ir iespēja izdarīt izvēli. Izlasē ir jāspēlē tiem, kas to dara ar prieku, nevis jāspiež viņus to darīt."

Tāpat Rehāgels nosauca piecus futbolistus, kas rītdien dosies pamatsastāvā. Tiesa, piebilstot, ka neko nekad nevar zināt un ka kaut kas var mainīties. Nosauktie pieci futbolisti ir Dimitris Salpigidis (uzbrucējs; "Panathinaikos"), Giorgoss Karagunis (centra pussargs, "Panathinaikos"), Teofanis Gekass (uzbrucējs; "Bayer 04"), Kostas Katsuranis (centra pussargs; "Panathinaikos") un centra aizsargs Vangelis Moras (centra aizsargs; "Bologna"). Rehāgels piebilda, ka otrs centra aizsargs pārī ar Moru, visticamāk, būs Sokratis Papastatopuloss ("Genoa"), taču, ja viņam savainojums tomēr liegs doties laukumā, viņa vietu ieņems "Panathinaikos" pārstāvis Lukass Vintra. Paredzams, ka vārtus sargās Kostas Halkiass ("PAOK"), savukārt uzbrukumā Salpigidim un Gekasam, iespējams, kompāniju sastādīs pieredzējušais Joanis Amanatidis ("Eintracht").

Izmantotie resursi:
sport24.gr
sportingreece.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-10-09 18:56, pirms 15 gadiem
Gekass !

  +5 [+] [-]

, 2009-10-09 18:57, pirms 15 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: Klubi iespaidiigi un ari uzvārdi ir paziistami pat ljooti, bet... uz papiira jau nespele, speles laukuma un Atenu Olipmiskais stadions ir laimigs Latvija..


ps: spele tachu notiek Atenu Olimiskaja Stadina ja?

  +4 [+] [-]

, 2009-10-09 19:12, pirms 15 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: Klubi iespaidiigi un ari uzvārdi ir paziistami pat ljooti, bet... uz papiira jau nespele, speles laukuma un Atenu Olipmiskais stadions ir laimigs Latvija..


ps: spele tachu notiek Atenu Olimiskaja Stadina ja?
Ja Var lai paņem kādu punktu PAR UZVĀRDIEM NEDALĪSIM

  +8 [+] [-]

, 2009-10-09 19:19, pirms 15 gadiem
Nekas.. Tulit redzēsiet Verpakovski kāds bija 2003gadā...!!

     [+] [-]

, 2009-10-09 19:25, pirms 15 gadiem
pisec, ja jau saks baidities no uzvardiem, tad kada huj@ vispar jaspele spele, varbut nebrauksim, lai vienkarshi pieshkir tehnisko zaudejumu?
P.S. lai uzdirsh virsu visiem griekiem un lai dodas paklaj trim punktiem, uz priekshu LATVIJA

  +5 [+] [-]

, 2009-10-09 19:26, pirms 15 gadiem
es vismazāk gribu redzēt Samaras
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja