Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Alžīrija nosauc 25 kandidātus PK izcīņai

Agris Suveizda

Alžīrija nosauc 25 kandidātus PK izcīņai
Rafiks Hališs pēc uzbrukuma Kairā
Foto: AFP/Scanpix

Alžīrijas futbola izlases galvenais treneris Rabahs Sādane nosaucis 25 spēlētājus, kuri uzsāks gatavošanos Pasaules kausa izcīņai, kas sāksies jūnijā Dienvidāfrikā.

Tā kā līdz Pasaules kausa izcīņas finālturnīra sākumam atlicis vien nedaudz vairāk par mēnesi, Alžīrijas izlases galvenais treneris Rabahs Sādane jau praktiski izvēlējies sastāvu, kas dosies uz Dienvidāfriku. 63 gadus vecais alžīriešu futbola speciālists nosauca 25 spēlētājus, kas uzsāks gatavošanos turnīram. Tā kā šaja sarakstā figurē četri vārtsargi, skaidrs, ka viens no diviem liekajiem būs tieši vārtsargs.

Sādane kandidātu lokā lielākoties izvēlējies tos futbolistus, ar kuriem šā gada janvārī izlase nedaudz negaidīti izcīnīja ceturto vietu Āfrikas Nāciju kausa izcīņā, ceturtdaļfinālā sensacionāli pagarinājumā ar 3:1 pieveicot spēcīgo Kotdivuāru. Galvenais treneris arī nosaucis kapteini - tas, visticamāk, būs Francijas kluba "Lorient" pussargs Jazids Mansuri.

Alžīrijas izlase PK izcīņā iekļuva, speciālā pārspēlē ar 1:0 uzvarot Āfrikas kontinenta spēcīgāko valstsvienību Ēģipti. Jāpiebilst, ka grupu turnīra pēdējā mačā ēģiptieši vien pēdējās sekundēs savā laukumā panāca tik vajadzīgo divu vārtu pārsvaru (2:0), lai nodrošinātu pārspēli. Tāpat šī spēle Kairā bija skandāliem apvīta, jo pēc ierašanās Ēģiptes galvaspilsētā vietējie fani ar akmeņiem apmētāja izlases autobusu un uzbrukumā tika ievainoti vairāki futbolisti.

Alžīrija gatavošanos finālturnīram uzsāks ar treniņnometni Šveicē 13.maijā, kā arī 28.maijā Dublinā tiksies ar Īriju, bet 5.jūnijā - Nirnbergā ar AAE vienību. Pasaules kausa izcīņā Alžīrija spēlēs vienā grupā ar Anglijas, Slovēnijas un ASV izlasi.

Alžīrijas izlases sastāvs

Vārtsargi: Favzi Šauši (ES Sétif), Luness Gauaui (ASO Chlef), Mohameds Lamins Zemamušs (MC Alger), Mbohi Uebs (Slavia Sofia, Bulgārija)
Aizsargi: Laifaui Abdelkaders (ES Sétif), Madžids Bugera (Glasgow Rangers, Skotija), Karls Medžani (Ajaccio, Francija), Rafiks Hališs (Nacional Madeira, Portugāle), Antars Jahia (Bochum, Vācija), Habibs Belaids (Boulogne-sur-Mer, Francija), Nadirs Belhadžs (Portsmouth, Anglija), Džamels Mesbā (Lecce, Itālija)
Pussargi: Hasans Jebda (Portsmouth, Anglija), Mehdi Lakens (Santander, Spānija), Jazids Mansuri (Lorient, Francija), Adlans Gediura (Wolverhampton, Anglija), Riads Budebū (Sochaux, Francija), Džamels Abduns (Nantes, Francija), Fuads Kadirs (Valenciennes, Francija), Murads Meghni (Lazio, Itālija), Karims Ziani (Wolfsburg, Vācija), Karims Matmūrs (Mönchengladbach, Vācija)
Uzbrucēji: Abdelkaders Gezals (Siena, Itālija), Rafiks Džebūrs (AEK, Grieķija), Rafiks Saifi (Istres, Francija)

Izmantotie resursi:
skysports.com

Vai Alžīrija spēs izkļūt no grupas PK izcīņā?

  • 22

  • 94


 +12 [+] [-]

, 2010-05-04 22:26, pirms 14 gadiem
bilde vnk līmenī

 +12 [+] [-]

, 2010-05-04 22:33, pirms 14 gadiem
Labāku bildi jau nevarēja ielikt

  +3 [+] [-]

, 2010-05-04 22:33, pirms 14 gadiem
taa jau speletaaji no normaaliem klubiem..

  +1 [+] [-]

, 2010-05-04 22:37, pirms 14 gadiem
Bilde tiešām stipri vien interesanta. Pieļauju, ka alžīrieši nevēlas atcerēties toreizējos šausmīgos notikumus...

Sastāvs patiešām labs. Pēc klubiem spriežot, labākais sastāvs, ko iespējams savākt tādai valstij kā Alžīrija. Daudzi spēlētāji no Bundeslīgas, EPL, Seria A un Ligue 1. Tas jau vien liecina par labu izlases līmeni...

  +2 [+] [-]

, 2010-05-04 22:42, pirms 14 gadiem
citas bildes nav ka tāda jāliek

  +2 [+] [-]

, 2010-05-04 22:49, pirms 14 gadiem
manuprāt, šādu bildi nav īsti ētiski likt.
ok, ja viss raksts būtu par to sadursmi, bet te ir tikai VIENS TEIKUMS! Vai uzreiz dēļ tā ir jāliek tada uz negacijām vērsta bilde?

     [+] [-]

, 2010-05-04 22:57, pirms 14 gadiem
acīm redzot SC nav pieejama neviena cita bilde kas būtu izlases sakarā...nožēlojami

     [+] [-]

, 2010-05-04 23:11, pirms 14 gadiem
Te jau lielākā daļa komentāru ir/būs par autora ielikto titulbildi (cik nu ētiski, tas ir cits jautājums), nevis par Alžīrijas futbola valstsvienības sastāvu PČ! Bet runājot par tēmu, protams, zvaigžņu nav - bet laukumā spēlē komanda, nevis uzvārdi protokolā!

     [+] [-]

, 2010-05-05 15:24, pirms 14 gadiem
Bilde labi izvēlēta

     [+] [-]

, 2010-05-05 17:01, pirms 14 gadiem
Klubu pieraksti vnk apskaužami... wolfsburg, portsmuth, lazio, rangers...