Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Tite uz četriem gadiem pagarina līgumu ar Brazīlijas izlasi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tite uz četriem gadiem pagarina līgumu ar Brazīlijas izlasi
Tite
Foto: Reuters/Scanpix

Neskatoties uz Brazīlijas izlases izstāšanos no Pasaules kausa jau ceturtdaļfinālā, pieņemts lēmums uz četriem gadiem pagarināt līgumu ar komandas galveno treneri Titi.

Brazīlijas izlase tika pieskaitīta 2018. gada Pasaules kausa galvenajām favorītēm, tomēr grūtības radās jau apakšgrupā – neizšķirts pret Šveici, vien kompensācijas laikā izrauta uzvara pret Kostariku un 2:0 pret serbiem. Tomēr izdevās izcīnīt pirmo vietu grupā, un astotdaļfinālā ar 2:0 tika pieveikta arī Meksikas valstsvienība. Savukārt ceturtdaļfināls tempu uzņēmušajiem brazīliešiem sagādāja vilšanos – 1:2 pret Beļģiju, un jāpērk biļetes mājup.

Taču galvenā trenera Tites vadībā komanda rādīja acij baudāmu futbolu, un Brazīlijas Futbola konfederācijas vadība nolēmusi 57 gadus veco speciālistu atalgot ar jaunu līgumu, kas noslēgts līdz 2022. gada Pasaules kausa beigām. Futbola vadība norādījusi, ka investē plānā ar ilgtermiņa mērķiem, un līgums pagarināts arī ar komandas ģenerālmenedžeri un Londonas "Arsenal" bijušo pussargu Edu.

Tite pie Brazīlijas izlases stūres stājās 2016. gadā, un viņa vadītā komanda pārliecinoši uzvarēja Dienvidamerikas kvalifikācijas zonā. Pasaules kausa ceturtdaļfinālu sasniedza tikai vēl viena komanda, kas nebija no Eiropas – Urugvaja ar 0:2 piekāpās nākamajai čempionei Francijai. Pirms tam Tite strādāja "Corinthians" klubā, divas reizes kļūstot par valsts čempionu, kā arī izcīnot "Copa Libertadores" un Pasaules klubu kausu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2018-07-26 20:52, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Masha, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> sisisa.tk