Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Nigērijas treneris Jusufs saņēmis diskvalifikāciju par aizdomīgu naudas darījumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nigērijas treneris Jusufs saņēmis diskvalifikāciju par aizdomīgu naudas darījumu
Salisu Jusufs
Foto: independent.ng

LETA--DPA. Nigērijas futbola izlases treneris Salisu Jusufs par aizdomīgu naudas darījumu saņēmis viena gada diskvalifikāciju no futbola, paziņojusi Nigērijas Futbola federācijas (NFF) ētikas komiteja.

Kā atklājies, Jusufs bija skaidrā naudā saņēmis 1000 dolārus (876 eiro) no kādā nenoskaidrota cilvēka, kurš sevi dēvēja par futbolistu aģentu. Pieņemtā naudas summa šobrīd neoficiāli tikusi traktēta kā dāvana par divu konkrētu spēlētāju iekļaušanu Nigērijas izlases sastāvā Āfrikas Nāciju kausa izcīņā, kas risinājās šī gada sākumā.

NFF par šo situāciju uzzināja kādā medija BBC video fragmentā, taču paziņojumā nav strikti pavēstījusi, ka tieši šo divu spēlētāju - Osasa Okoro un Rabiu Ali - iekļaušana sastāvā bija iemesls, kādēļ tika saņemta naudas summa.

Jusufs bija Nigērijas izlases galvenā trenera Gernota Rota palīgs aizvadītajā Pasaules kausa izcīņā, kurā Nigērijas valstsvienība neizkļuva no apakšgrupas.

Trenerim piešķirts arī 5000 dolāru (4384 eiro) sods un viņš nevarēs turpmākā gada laikā iesaistīties ar futbolu saistītās darbībās.

Izmantotie resursi:
LETA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-06 17:52, pirms 6 gadiem
augšējais komentārs ķip trenerim, lai zin, ka ir varianti kā atmaksāt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja