Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

No Pasaules kausa mājās aizsūtītais Kaliničs tomēr saņems sudraba medaļu

Rolands Eliņš

No Pasaules kausa mājās aizsūtītais Kaliničs tomēr saņems sudraba medaļu
Nikola Kaliničs
Foto: EPA/Scanpix

Preses konferencē Zagrebā, kas bija veltīta Horvātijas futbola izlases iegūtajam pasaules vicečempiones titulam, Horvātijas Futbola federācijas pārstāvji apstiprināja, ka sudraba medaļu saņems arī Nikola Kaliničs, spēlētājs, kurš traumas dēļ atsacījās iziet laukumā pirmajā spēlē un pēc tam tika atbrīvots no izlases.

30 gadus vecais Nikola Kaliničs bija iekļauts Horvātijas izlases PK sastāvā, un treneris Zlatko Dāličs vēlējās viņu sūtīt uz maiņu turnīra pirmajā spēlē pret Nigēriju. Kaliničs laukumā tomēr nevēlējās iziet muguras sāpju dēļ, un nākamajā dienā galvenais treneris viņu atbrīvoja no sastāva, pavēstot, ka viņam šobrīd nepieciešami tikai spēlei gatavi futbolisti.

Turpinot turnīru 22 spēlētāju sastāvā, Horvātija tāpat prata maksimāli savas iespējas un iekļūt finālā, kur gan zaudēja Francijai. Līdz ar to uzvirmoja jautājums – vai sudraba medaļu saņems arī Kaliničs?

Uzreiz pēc turnīra beigām Horvātijas Futbola federācijas prezidents Davors Šukers bija atteicies atbildē uz šo jautājumu, taču pēc atgriešanās dzimtenē lēmums esot pieņemts par labu futbolistam.

„Runājot par medaļu jautājumu, zinu, ka sudraba medaļu saņems arī Nikola Kaliničs,” preses konferencē sacīja federācijas preses sekretārs Tomislavs Pacaks. „Tas ir komandas lēmums.”

Kaliničam vēl ne reizi nav izdevies kļūt par nacionālā čempionāta uzvarētāju ne Horvātijā, ne Ukrainā, ne Itālijā, kurš viņš šobrīd spēlē „Milan” rindās, taču kopā ar „Dnipro” viņš 2015. gadā kļuva par Eiropas līgas finālistu.

Preses konferencē arī tika atklāts, ka viens no izlases līderiem Ivans Rakitičs pusfināla maču pret Angliju aizvadīja ar ļoti sliktu pašsajūtu – viņam tieši pirms spēles tika fiksēta ķermeņa temperatūra virs 39 grādiem, lai gan dienas laikā tā bijusi zemāka.

Izmantotie resursi:
https://www.24sata.hr/sport/ipak-ce...

     [+] [-]

, 2018-07-19 14:25, pirms 6 gadiem
kadas vienigi pasam Kalinicam sajutas bus pec medalas sanemsanas zinot ka necik neieguldija tai visaa

     [+] [-]

, 2018-07-19 15:01, pirms 6 gadiem
petušara rakstīja: kadas vienigi pasam Kalinicam sajutas bus pec medalas sanemsanas zinot ka necik neieguldija tai visaa
Kvalifikācijā izgāja laukumā astoņās spēlēs, guva divus vārtus. Nav tā, ka nekas nav darīts.

  -1 [+] [-]

, 2018-07-19 15:11, pirms 6 gadiem
kasagrande rakstīja: Kvalifikācijā izgāja laukumā astoņās spēlēs, guva divus vārtus. Nav tā, ka nekas nav darīts.
Kvalifikācija un fināļturnīs ir divas pilnīgi atšķirīgas lietas! Čempī kurā izcīna medaļas viņa ieguldījums ir 0...

  +3 [+] [-]

, 2018-07-19 15:20, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Kvalifikācija un fināļturnīs ir divas pilnīgi atšķirīgas lietas! Čempī kurā izcīna medaļas viņa ieguldījums ir 0...
Uz finālturnīru ir jātiek vispirms
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-20 11:41, pirms 6 gadiem
[quote vietejaismurisdziveligs]
Kvalifikācija un fināļturnīs ir divas pilnīgi atšķirīgas lietas! Čempī kurā izcīna medaļas viņa ieguldījums ir 0...

Tad jau tresajam gk ari tas pats un otrajam gk.Un vel daziem speletajiem,jo parasti no tiem 23 izmanto kadus(vismaz viena maca)19-20speletajus.Lidz ar to katra komanda ir vismaz 2-3 kas nav vispar spelejusi!Labi Mandanda francuziem uzspeleja grupas pedeja spele rezerves gk.Bet tas francuziem -butiba katra top 3 komanda ir ne tikai gk,bet ari pa kadiem/am speletajam kas nav gajusi laukuma vispar!