Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Sampaoli vismaz pagaidām saglabās Argentīnas izlases galvenā trenera amatu

Sampaoli vismaz pagaidām saglabās Argentīnas izlases galvenā trenera amatu
Horhe Sampaoli
Foto: Reuters/Scanpix

LETA. 58 gadus vecais futbola speciālists Horhe Sampaoli vismaz pagaidām saglabās Argentīnas izlases galvenā trenera amatu.

Sampaoli izpelnījās plašu kritiku Krievijā notiekošajā Pasaules kausā, kur argentīnieši, būdami vieni no favorītiem, ar lielām grūtībām pārvarēja grupu turnīru, bet pēc tam piedzīvoja zaudējumu astotdaļfinālā pret Franciju (3:4).

Liela vaina valstsvienības pieticīgajā sniegumā tika saskatīta tieši Sampaoli personā, bet pēc izstāšanās no finālturnīra Argentīnas Futbola asociācijas (AFA) vadība tikās ar treneri, vēl nepārtraucot līgumsaistības. AFA norādīja, ka tā jūlija beigās rīkos valdes sapulci, lai pārspriestu Pasaules kausā notikušo, kā arī lemtu par Sampaoli nākotni. Viņam līgums ir spēkā līdz 2022. gadam, turklāt tā laušanas gadījumā būtu jāmaksā kompensācija vairāku miljonu dolāru apmērā.

Šobrīd Sampaoli nozīmēts arī par Argentīnas U20 izlases treneri, bet pieaugušo valstsvienību viņš vada kopš 2017. gada maija.

Karjeras laikā Sampaoli strādājis ar dažādu Dienvidamerikas valstu klubiem, bet 2016./2017. gada sezonā viņš vadīja Spānijas klubu "Sevilla". Tāpat viņš strādājis ar Čīles valstsvienību, 2015. gadā triumfējot "Copa America" turnīrā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-10 12:50, pirms 6 gadiem
Pret Franciju 2 puslaika nomainija centra aizsargu , kurs atveda paris golus , Paola Dibala Juventus speletajs nebija vajadzigs , iGuains ari , jocigs gan
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja