Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Leģenda Injesta liek punktu karjerai Spānijas izlasē

Andrejs Siliņš

Leģenda Injesta liek punktu karjerai Spānijas izlasē
Andress Injesta
Foto: EPA / Scanpix

Pēc Spānijas izstāšanās no Pasaules kausa izcīņas, astotdaļfināla cīņā pēcspēles sitienu sērijā piekāpjoties mājiniecei Krievijai, par karjeras beigām valstsvienībā paziņoja spāņu pussargs Andress Injesta.

"Tā ir taisnība - šī bija mana pēdējā spēle izlasē," pēc mača pret Krieviju atklāja 34 gadus vecais Injesta. "Dažreiz beigas nav tādas, par kādām sapņots. Šī ir skumjākā diena manā karjerā."

Injesta Spānijas izlasē aizvadīja 12 gadus, gan pirmo, gan pēdējo spēli aizvadot tieši pret Krieviju. Injesta palīdzēja Spānijai izcīnīt Eiropas čempiontitulus 2008. un 2012. gadā, kā arī 2010. gada Pasaules kausu. Turklāt 2010. gadā tieši Injesta guva spāņu uzvaras vārtus finālā pret Nīderlandi (1:0 pagarinājumā).

Maijā Injesta paziņoja arī par aiziešanu no "Barcelona" kluba, kur pavadīti 22 gadi un izcīnītas 32 trofejas. Injesta karjeras nogali pavadīs Japānas klubā Kobes "Vissel", kam pievienosies tagad pēc starta Pasaules kausa izcīņā.

Spānijas izlases rindās Injesta aizvadīja 131 spēli un izcēlās ar 13 vārtu guvumiem.

     [+] [-]

, 2018-07-02 09:55, pirms 6 gadiem
Tur puskomandas vajag atlaist!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja