Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Rūnijs: "Negrasos beigt karjeru Anglijas izlasē"

Agris Suveizda

Rūnijs: "Negrasos beigt karjeru Anglijas izlasē"
Veins Rūnijs
Foto: SIPA/Scanpix

Anglijas futbola izlases galvenā trenera pienākumu izpildītājs Gerets Sautgeits nolēmis šāvakara atlases spēlē pret Slovēniju nosēdināt kapteini Veinu Rūniju rezervē. Mančestras "United" spēlētājs gan vēlreiz publiski sacīja, ka nav iestājies pasaules gals un ka viņš turpinās spēlēt valstsvienībā, ja būs tai vajadzīgs.

"Man tam ir jāiziet cauri. Esmu pietiekami liels, lai ar to tiktu galā," pirms gaidāmās spēles pret Slovēniju teica Veins Rūnijs. "Ticu, ka spēšu piecelties. Man ir 30 gadu. Man nav 35 vai 36 gadu, kādēļ jūs vaicājat, vai spēšu tikt atpakaļ uz kājām? Turpināšu strādāt un jau iepriekš esmu teicis, ka nepārtraukšu spēlēt Anglijas izlasē un izlašu pārtraukumos nedošos brīvdienās uz Dubaiju."

"Pēc vasaras man būtu viegli aiziet un pateikt – viss, pietiek! Taču es tāds neesmu. Jūtu, ka man vēl ir palicis daudz, ko piedāvāt, un skaidri darīju to zināmu Sautgeitam. Līdz Pasaules kausam Krievijā pilnīgi noteikti," Rūnijs turpināja. "Tas ir tas, ko vēlos. Negrasos pēkšņi pagriezties un sacīt, ka vairs nespēlēšu. Nenoliedzu, ka atrodos grūtā periodā, bet man ir jāparāda pareizā attieksme, jācenšas būt pozitīvam un jāatbalsta komandas biedri."

"Raiens Gigss 30 gados nebija tas pats spēlētājs, kāds viņš bija 18 gadus, un viņš spēlēja līdz pat 40 gadiem. Ir daudz piemēru, kurus var izmantot – spēlētāji izvērtē savas prasmes un izdomā labāko veidu, kā iet uz priekšu un būt noderīgiem. Esmu drošs, ka tāpat notiks arī ar mani," sacīja Rūnijs. "Neesmu naivs, domājot, ka joprojām esmu 20 gadu vecs. Es to saprotu. Mana spēle ir atšķirīga, salīdzinot ar to, kāda tā bija 20 gadu vecumā, bet tāpat domāju, ka man ir kvalitātes, kas komandai būs noderīgas."

Izmantotie resursi:
England news: 'I won't quit' - Wayne Rooney...

  +7 [+] [-]

, 2016-10-11 17:56, pirms 8 gadiem
vot Gorkšam gan jābeidz spēlēt izlasē, abas spēles jau noracis

  +2 [+] [-]

, 2016-10-11 18:11, pirms 8 gadiem
Andris_Barkevics rakstīja: vot Gorkšam gan jābeidz spēlēt izlasē, abas spēles jau noracis
Jā, būtībā vainojams pie 2 vārtu zaudējumiem, bet viņš, kā aizsargs ar leilāko pieredzi arī organizē spēli aizsardzībā. Ja Pahars uzskatīs, ka ir par vecu, tad nespēlēs.
Ja LV sportā visu darītu pēc SC komentētāju ieteikumiem, tad vispār sports nepastāvētu.

     [+] [-]

, 2016-10-11 18:18, pirms 8 gadiem
rihardilio rakstīja: Jā, būtībā vainojams pie 2 vārtu zaudējumiem, bet viņš, kā aizsargs ar leilāko pieredzi arī organizē spēli aizsardzībā. Ja Pahars uzskatīs, ka ir par vecu, tad nespēlēs.
Ja LV sportā visu darītu pēc SC komentētāju ieteikumiem, tad vispār sports nepastāvētu.
vakar viņu rūnīja kā mazo puišeli

  -1 [+] [-]

, 2016-10-11 18:25, pirms 8 gadiem
Latvijas sportā daudz ko nosaka pagātnes sasniegumi, tāpēc katrā LFF kongresā spalvas spodrina ar Euro 2004 sasniegumu, arī pēdējā, lai gan tas notika pirms 12 (!) gadiem.

     [+] [-]

, 2016-10-11 18:56, pirms 8 gadiem
Tad nu gan traģēdija. Vienreiz nosēdina maiņā un tagad jābeidz karjera izlasē. Nav ko darīt tiem žurnālistiem

  +4 [+] [-]

, 2016-10-11 20:25, pirms 8 gadiem
par Gorkšu diemžēl tiesa! būtu jāsaka: "Paldies, Kaspar, par paveikti, bet ir laiks."

Pieredze ir neatsverama, bet nav vairs ne ātruma, ne piespēļu precizitātes (piespēles pretiniekam kājās ir uzkrītoši daudz)... Žēl, bet mūžam spicē nevienam nav lemts palikt!

  +1 [+] [-]

, 2016-10-11 21:46, pirms 8 gadiem
pirmkārt jau treneris izlem vai vispār ņemt tevi uz izlasi vai nē
ja puika nevek, tad neņems (Rūnijs protams ir un paliks anglijas spīdeklis bet man personīgi liekas ka tā zvaigzne jau aizlidojusi)