Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Nurmagomedovs joko: "Krievija var apturēt Salāhu, neizsniedzot vīzu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Nurmagomedovs joko: "Krievija var apturēt Salāhu, neizsniedzot vīzu"
Mohameds Salāhs
Foto: Reuters/Scanpix

MMA cīņas superzvaigzne Habibs Nurmagomedovs (Krievija) savā instagram.com profilā publicējis materiālu, sniedzot savdabīgu pienesumu savas valsts futbola izlasei, kas Pasaules kausā spēlēs vienā grupā ar Ēģipti. Āfrikas valsts vadošo futbolistu var apturēt, neizsniedzot vīzu, joko varenais cīkstonis.

UEFA Čempionu līgas pirmajā pusfinālā "Liverpool" trešdien sakāva Romas vienību (5:2). Neticami iespaidīgu sezonu aizvadošais ēģiptiešu uzbrucējs Mohameds Salāhs pirmajā puslaikā guva divus vārtus, bet mača otrajā daļā ar divām rezultatīvām piespēlēm izkārtoja vārtu guvumus komandas biedriem. Anglijas Premjerlīgas rezultatīvākais futbolists atkal bija neapturams.

25 gadus vecais Mohameds Salāhs šovasar plāno spēlēt Ēģiptes izlasē, kas nokļuvusi vienā grupā ar Pasaules kausa mājinieci Krieviju, spēcīgo Urugvaju un Saūda Arābiju.

Krievijas cīkstonis Habibs Nurmagomedovs: "Es zinu, kā mūsu izlase apturēs jauno Maradonu. Vienkārši neizsniedziet viņam vīzu!"

--

Atgādinām, ka 2018. gada 14. jūnijā sāksies Pasaules kausa izcīņa futbolā. Mači notiks vienpadsmit Krievijas pilsētās: Maskavā, Sanktpēterburgā, Samarā, Saranskā, Rostovā pie Donas, Sočos, Kazaņā, Kaļiņingradā, Volgogradā, Ņižņijnovgorodā un Jekaterinburgā.

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru

  +2 [+] [-]

, 2018-04-25 19:51, pirms 6 gadiem
Nebrīnītos, ja krievi k-ko tādu izdarītu.

  +4 [+] [-]

, 2018-04-25 20:34, pirms 6 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Nebrīnītos, ja krievi k-ko tādu izdarītu.
Dzirdēji? Maskavā būs sausais likums! šmigu varēšot nopirkt tikai Stadionos un kkādās fifa teltīs, tā kā bāriem un veikaliem hana

Ko tādu nebiju redzējis

  +4 [+] [-]

, 2018-04-25 20:44, pirms 6 gadiem
M8archa rakstīja: Dzirdēji? Maskavā būs sausais likums! šmigu varēšot nopirkt tikai Stadionos un kkādās fifa teltīs, tā kā bāriem un veikaliem hana

Ko tādu nebiju redzējis
Viss pareizi! Savādāk lopiņi pārāk sadzersies un sabojās visiem futbola svētkus. Krievi kā sabiedrība līdz brīvi pieejamam alkoholam nav izaugusi. Pārāk lieli lumpeņi!

     [+] [-]

, 2018-04-25 21:16, pirms 6 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Viss pareizi! Savādāk lopiņi pārāk sadzersies un sabojās visiem futbola svētkus. Krievi kā sabiedrība līdz brīvi pieejamam alkoholam nav izaugusi. Pārāk lieli lumpeņi!
tas jau drīzāk par britiem...

  +1 [+] [-]

, 2018-04-26 09:25, pirms 6 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Nebrīnītos, ja krievi k-ko tādu izdarītu.
Ja tā izdarīs, būs diskvalifikācija RUS federācijai, izlasei un visiem klubiem, PČ pārceļas uz citu valsti, jo obligāti ir jāizsniedz vīzas eiropas, pasaules čempjiem un OS.
Ne velti tikko Spānijai atņēma PČ svarcelšanā, jo spānija neatzīst kosovu, tāpēc nedod tādiem vīzes, uzreiz PČ prom no Spānijas. Savukārt arābi izraēlas cīkstonim atskaņoja pasaules federācijas himnu nevis izraēlas, bet vīzu iedeva, citādi arī pazaudētu PČ.

     [+] [-]

, 2018-04-26 12:54, pirms 6 gadiem
Ja neiedotu vīzu, futbola bosiem vajadzētu piešķirt tehnisko zaudējumu krieviem spēlē pret Ēģipti

     [+] [-]

, 2018-04-26 16:44, pirms 6 gadiem
Habibu vēl var saprast,viņam bieži pa galvu ir sists,bet nu te daži labi no dabas atsaldēti