Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Sampaoli apvaino par uzmākšanos pavārei, Argentīnas izlase to kategoriski noliedz

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sampaoli apvaino par uzmākšanos pavārei, Argentīnas izlase to kategoriski noliedz
Horhe Sampaoli
Foto: AP/Scanpix

Trīs dienas pirms 2018. gada Pasaules kausa atklāšanas spēles skandāls pārņēmis Argentīnas izlasi – tās galvenais treneris Horhe Sampaoli tiek apvainots seksuāla rakstura uzbrukumā. Taču pats speciālists, kā arī Argentīnas Futbola federācija šādu informāciju kategoriski noliedz.

Šodien Argentīnas medijos izplatījās baumas, ka valstsvienības galvenais treneris Horhe Sampaoli neilgi pirms Pasaules kausa uzmācies komandas pavārei, tādējādi saceļot skandālu. Tika vēstīts, ka Argentīnas Futbola federācijas prezidents Klaudio Tapija pavēlējis pavārei ne ar vienu nerunāt, savukārt Sampaoli pēc Pasaules kausa beigām tikšot atlaists no amata. Tomēr visas iesaistītās puses informāciju noraidījušas.

Tas ir pilnīgs neprāts – tā situāciju komentēja Argentīnas izlasei tuvu stāvoši cilvēki. Situācija kļuvusi tik nopietna, ka Sampaoli pirms Pasaules kausa pirmās spēles pret Islandi nolēmis tērēt laiku, lai sazinātos ar juristiem un apspriestos par to, kā vērsties pret baumas izplatījušajiem cilvēkiem. Taču neviens nezina, no kurienes cēlušās runas.

WhatsApp aplikācijā plaši cirkulēt sāka balss ieraksti no incidenta, un drīz vien tie nokļuva mediju redzeslokā. Pirmais uzmanību skandālam vērsa radio personība Gabriels Anello, kurš tiešajā ēterā paziņoja, ka faktu par incidentu viņam apstiprinājuši vairāki cilvēki Argentīnas izlasē. Tomēr neviena tiesa nav saņēmusi formālu prasību ierosināt lietu par Sampaoli uzvedību. Protams, Tapija par skandālu bija ļoti neapmierināts.

"Katru dienu notiek lietas, kas mēģina bojāt Argentīnas izlases tēlu. Pilnībā uzticos mūsu trenera godīgumam," teica Tapija. "Tas viss mani uztrauc, jo tiek iejauktas ģimenes, bērni, vīri un sievas. Cilvēki, kuri izplata baumas, par to nepadomā, bet viņi nodara ļaunumu visiem. Esam pārliecinājušies, ka šādas apsūdzības neeksistē, ka nekas tāds nav noticis. Mums būtu jākoncentrējas Pasaules kausam un jāizbauda šis laiks, nevis jārunā par baumām."

Internetā arī parādījušās bildes ar it kā aizskarto pavāri, kura vēlāk izrādījusies dziedātāja. "Gribu precizēt – neesmu pavāre, bet gan dziedātāja. Mani neviens nekad nav aizskāris. Selfiju ar Sampaoli uzņēmu viesnīcas lobijā Krievijā. Pati viņam to palūdzu. Neizmantojiet manu attēlu, lai teiktu, ka esmu pavāre," sociālajā tīklā Twitter sūdzējās Melisija.

Arī 2016. gadā Argentīnas izlase pirms "Copa America" neiztika bez skandāliem – no komandas tika atskaitīts Ezekjels Laveci, kurš tika pieķerts smēķējam marihuānu. Līdz šim Sampaoli prātu vairāk nodarbināja domas, kā aizpildīt savainojumu radītos robus, taču tagad viņam laiks jātērē, lai atkautos no uzmanības saistībā ar ažiotāžu radījušo skandālu.

Izmantotie resursi:
https://www.clarin.com/deportes/mun...

  +2 [+] [-]

, 2018-06-11 15:54, pirms 6 gadiem
Mūsdienu informācijas izplatītāju bezatbildība - katrs var jebkuru apd...rst, palaid tikai feiku, un daudzi kā sajukuši roboti sāks to tiražēt...