Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Mesi: "Protams, uzvara turnīrā ir svarīga, taču jānovērtē arī sasniegtie fināli"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mesi: "Protams, uzvara turnīrā ir svarīga, taču jānovērtē arī sasniegtie fināli"
Lionels Mesi
Foto: AP/Scanpix

Piecas reizes par planētas labāko futbolistu atzītais Lionels Mesi kopā ar Spānijas grandu "Barcelona" izcīnījis neskaitāmus titulus, taču kopā ar Argentīnas izlasi aina ir pavisam pretēja – izdevies sasniegt trīs lielos finālus, bet allaž laukumu nācies pamest zaudētāja lomā. Tomēr Mesi uzskata, ka arī fināla sasniegšana ir atzīstams panākums.

"Nezinu, vai pēc Pasaules kausa beigšu karjeru Argentīnas izlasē. Tas atkarīgs no tā, kā mums veiksies un kā viss beigsies," teica Lionels Mesi. Pateicoties viņa sniegumam, valstsvienība pirms četriem gadiem sasniedza finālu, tomēr pagarinājumā atzina Vācijas pārākumu un palika bešā. Tāpat divas reizes pēc kārtas zaudēts "Copa America" finālā.

"Tas, ka esam zaudējuši trīs finālos pēc kārtas, novedis pie sarežģītām attiecībām ar Argentīnas medijiem, jo mēs fināla sasniegšanu vērtējam dažādi," skaidroja Mesi. "Tikt līdz finālam - tas nav viegli, tāpēc sasniegumi ir jānovērtē. Protams, uzvara turnīrā ir ļoti svarīga, tomēr iekļūšana finālā no tā vieglāka nekļūst."

2016. gadā pēc zaudējuma "Copa America" finālā pret Čīli Mesi paziņoja, ka beidz karjeru Argentīnas izlasē, tomēr vēlāk pārdomāja. Tieši viņš ir galvenais iemesls, kāpēc komanda vispār nodrošināja vietu Pasaules kausa izcīņā. Argentīna aizvadīja vāju ciklu, un noslēdzošajā mačā bija obligāti uzvarēt. Mesi izcēlās ar hat-trick, Argentīnai ar 3:1 pieveicot Ekvadoru.

Pirms pasaules čempionāta ar asprātīgu tekstu izcēlies Argentīnas prezidents Maurīsio Makri. Viņš sacīja, ka to, vai Argentīna uzvarēs Pasaules kausā, izlems Dievs un Mesi.

Izmantotie resursi:
Lionel Messi to consider Argentina retirement...

  +5 [+] [-]

, 2018-06-11 13:41, pirms 6 gadiem
Cilvēki nobriest, maksimālisms izsīkst!
Pāris gadus atpakaļ Messi teiktu, "ka iekļūšanai finālā ir vērtība tikai tad, ja tu tajā uzvari.. "

  +2 [+] [-]

, 2018-06-11 17:11, pirms 6 gadiem
Argentīnas mediji: Galvenais ir uzvarēt.
Messi: Galvenais ir piedalīties cīņā par uzvaru.
Starkovs: Galvenais ir piedalīties.

  +2 [+] [-]

, 2018-06-11 17:21, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Argentīnas mediji: Galvenais ir uzvarēt.
Messi: Galvenais ir piedalīties cīņā par uzvaru.
Starkovs: Galvenais ir piedalīties.
Maradonna: Galvenais ir iešņaukt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja