Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

"Skonto" zāliena dēļ pārceļ treniņus, taču Latvijas un Andoras mača norise nav apdraudēta

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Skonto" zāliena dēļ pārceļ treniņus, taču Latvijas un Andoras mača norise nav apdraudēta
Aleksandrs Starkovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Otrdienas spēcīgais lietus nav radījis būtiskus draudus "Skonto" stadiona zālienam un sekmīgai 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēles starp Latviju un Andoru norisei, noskaidroja aģentūra LETA.

Abas vienības "Skonto" stadionā otrdien tiksies plkst.21.45. Pirmsspēles dienā tām bija paredzēti treniņi tieši mača norises vietā, tomēr tie tika pārcelti uz citurieni. Latvija nodarbību aizvadīja Slokā, kamēr Andora - stadionā "Arkādija".

Kā aģentūrai LETA atklāja Latvijas Futbola federācijas Komunikācijas nodaļas vadītājs Ilvars Koscinkevičs, šādu lēmumu, izvērtējot aktuālo situāciju, pieņēma Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) komisāre kopā ar laukuma ekspertiem.

"Mēs rūpīgi skatījāmies laika prognozes un jau iepriekš zinājām, ka spēles dienā laukums būs pielijis. Ņemot vērā, ka gaidāms ļoti nopietns mačs, UEFA pārstāve kopā ar ekspertiem nolēma pirmsspēles dienā treniņus "Skonto" stadionā neaizvadīt, lai laukums būtu gatavībā tieši spēles dienā," sacīja Koscinkevičs. "Neskatoties uz lietām, kādas ir otrdien, tām nevajadzētu traucēt spēles norisei. Laukums šobrīd ir gatavs mačam."

"Bažas, ka spēle varētu nenotikt, nepastāv," uzsvēra Koscinkevičs. LFF pārstāvis arī izteicās, ka šogad Latvijā lijis daudz un "Skonto" stadionam slodze bijusi liela, tāpēc pirms Latvijas un Andoras mača tas nedaudz pasaudzēts.

Latvijas futbolisti otrdien ar maču pret Andoru noslēgs Pasaules kausa kvalifikāciju. Lai izvairītos no pēdējās vietas apakšgrupā, Latvijas izlasei šajā spēlē pietiks ar neizšķirtu. Šobrīd abām komandām apakšgrupā ir vienāds punktu skaits, bet latviešiem ir labāka gūto un zaudēto vārtu attiecība. Tieši pret Andoras izlasi Latvija izcīnīja savu iepriekšējo uzvaru, pērn septembrī cikla sākumā gūstot virsroku ar 1:0, pateicoties Valērija Šabalas gūtajiem vārtiem.

Izmantotie resursi:
LETA

  +8 [+] [-]

, 2017-10-10 16:55, pirms 7 gadiem
Šovs var turpināties un mūžīgais aplis, LFF-Stariks-Stadions-FIFA rangs.

  +9 [+] [-]

, 2017-10-10 17:01, pirms 7 gadiem
Galvenais, lai vārtu stabi stingri turās savās vietās.

  +6 [+] [-]

, 2017-10-10 17:03, pirms 7 gadiem
knaible rakstīja: Galvenais, lai vārtu stabi stingri turās savās vietās.
Ir cerība, ka būs kāds sitiens vārtu rāmī?

  +8 [+] [-]

, 2017-10-10 17:06, pirms 7 gadiem
Ja nu kas - vainīgs būs laukuma segums

  +9 [+] [-]

, 2017-10-10 17:11, pirms 7 gadiem
Ilvaram arī ir patīkama humora izjūta. "Ņemot vērā, ka gaidāms ļoti nopietns mačs..."

Redzēsim. Nemaz nebrīnīšos, ja puslaika pārtraukumā ieradīsies strādnieki ar tiesu izpildītājiem un sāks novākt zālāja gabalus, sēdvietas un apgaismojumu, jo kāds nebūs nokārtojis visus rēķinus. Kā Andoras izlase brīnītos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-10-10 20:53, pirms 7 gadiem
Jāatgādina, ka pie Latvijas lietainajiem apstākļiem - rekonstruētā Daugavas stadiona tribīnes būs bez jumta.