Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Sautgeits nevienam negarantē vietu Anglijas izlases sastāvā Pasaules kausā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sautgeits nevienam negarantē vietu Anglijas izlases sastāvā Pasaules kausā
Garets Sautgeits
Foto: imago sportfotodienst/Scanpix

Anglijas izlases galvenais treneris Garets Sautgeits pirms pārbaudes mačiem pret Vāciju un Brazīliju norādījis, ka neviens futbolists nevar būt drošs par savu vietu valstsvienības sastāvā 2018. gada Pasaules kausā.

"Ja man sastāvs būtu jāizvēlas rīt, būtu drošs par to, kurus futbolistus ņemt līdzi uz Krieviju. Tomēr nākamo sešu mēnešu laikā aina var drastiski mainīties," teica Garets Sautgeits. "Nedomāju, ka pašlaik ir pārāk daudz spēlētāju, par kuru došanos uz Pasaules kausu esmu pārliecināts. Katrā pozīcijā ir liela konkurence."

"Dažu jauno futbolistu attīstība un progress ir uzmanību piesaistošs. Nedomāju, ka kāds var mierīgi sēdēt un būt pārliecināts, ka nākamvasar būs Anglijas izlases sastāvā," teica Sautgeits, kurš uz pārbaudes mačiem uzaicinājis trīs futbolistus, kuri valstsvienībā vēl nav spēlējuši – "Liverpool" aizsargu Džo Gomesu, "Crystal Palace" pusargu Rubenu Loftusu-Čīku un "Swansea" uzbrucēju Temiju Eibrahamu.

"Kad uzdevums ir kvalificēties Pasaules kausam, negribi pārāk mainīt komandas sastāvu, jo galvenais ir uzvaras. Neesi drošs, vai jaunpienācēji būs gatavi spiedienam, jo uzdevums ir sarežģīts. Tagad pienākusi fāze, kurā varam eksperimentēt un paskatīties, kādas ir tuvākās rezerves. Varam dot iespēju futbolistiem, kuri kopš vasaras sevi parādījuši vislabāk," pauda Anglijas izlases galvenais treneris.

Pasaules kausa kvalifikācijas desmit mačos angļi ielaida tikai trīs vārtus, tomēr Sautgeits vēlas mainīt stilu un spēlēt ar trim centra aizsargiem. "Vasarā treneru kolektīvs apspriedās un pieņēma lēmumu, ka tas būs pareizais ceļš. Tas ļauj vairāk kontrolēt bumbu un saglabāt stabilitāti aizmugurē. Tāpat varēsim izmantot dažādus pussargus, un tas paver plašas iespējas."

"Kvalificējāmies ar vienu spēles stilu, tomēr neuzskatām, ka tas strādājis pietiekami labi. Tagad ir svarīgi koncentrēties tam, kā mēs izmantojam bumbu. Kvalifikācijas mači var būt smagi, bet vēl neesam spēlējuši stilā, kuru uzskatām par pareizo. Mūsu spēlē ir vairākas lietas, kurām nepieciešama attīstība," norādīja Sautgeits.

Izmantotie resursi:
World Cup 2018: England players must fight for...

  +2 [+] [-]

, 2017-11-03 18:50, pirms 6 gadiem
Garets Dienvidvārti- iemācaties pareizi latviskot...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-03 19:27, pirms 6 gadiem
30.minūte Korona Kielce 1-0 Slask Wroclaw. I. Tarasovs gan nespēlē Slask. Bet ir rezervē.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-03 19:29, pirms 6 gadiem
Es uz Garetuvlieku lielas cerības, beidzot FA ir sapratusi, ka ar vecajiem treneriem Anglija turpinātu stagnēt! Beidzot sastāvā netik ņemti spēlētāji bez spēļu prakses!

     [+] [-]

, 2017-11-03 20:16, pirms 6 gadiem
46.minūtē tiek uzmainīts laukumā I.Tarasovs !!!