Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

Nāciju līgas pārspēlēs neieskaita Igaunijas vārtus, kazahi uzvar Moldovā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Nāciju līgas pārspēlēs neieskaita Igaunijas vārtus, kazahi uzvar Moldovā
Kazahstānas izlases futbolisti. Foto: Pavel Mikheyev/Reuters/Scanpix

UEFA Nāciju līgas pārspēles ar panākumu iesākusi Kazahstānas valstsvienība, kas izbraukumā ar 2:1 pārspēja Moldovu, tikmēr Igaunijas izlase savā laukumā nespēja uzveikt Kipras futbolistus - 0:0.

• Latvijas izlasei krietni vairāk interesējošajā cīņā starp Moldovu un Kazahstānu laukuma saimniekiem piederēja liels pārsvars izdarītajos sitienos (24-7), kā arī moldāviem izdevās izvirzīties vadībā, kad pirmā puslaika kompensācijas laikā izcēlās Jons Nikolauesku.

• 64. minūtē Sergejs Malijs realizēja reto Kazahstānas vārtu gūšanas momentu, savukārt 79. minūtē Moldovas komandas aizsargs Vjačeslavs Posmaks bumbu raidīja savos vārtos, ļaujot gavilēt viesiem.

Moldovas un Kazahstānas pāra zaudētāja Nāciju līgas turnīra D līgā spēlēs vienā apakšgrupā ar Latviju, Lihtenšteinu un Andoru. Savukārt uzvarētāja C līgā spēkosies vienā grupā ar Slovākiju, Baltkrieviju un Azerbaidžānu.

• Igaunijas un Kipras spēlē bumba vārtu tīklā vienīgo reizi nonāca desmitajā minūtē, kad sitienā ar galvu precīzs bija Magnuss Keits. Turpinājumā kiprieši norībināja vārtu konstrukciju, rezultātam uz tablo tā arī saglabājoties nemainīgam. Jāatzīmē, ka mačs tika aizvadīts uz salīdzinoši sliktas kvalitātes zālāja.

• Igaunijas un Kipras pāra zaudētāja D līgā eksaminēs Maltas un Sanmarīno izlases, savukārt uzvarētāja C līgā spēkosies pret Ziemeļīriju, Grieķiju un Kosovu.

UEFA Nāciju līgas pārspēles

Pāris1. spēle2. spēleSumma
Igaunija - Kipra0:029.03.
Moldova - Kazahstāna1:229.03.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefanationslea...

  -2 [+] [-]

, 2022-03-24 22:32, pirms 2 gadiem
Igaunijai jāuzvar

     [+] [-]

, 2022-03-25 10:28, pirms 2 gadiem
Autors varēja paskaidrot, kādu iemeslu dēļ neieskaitīja.