Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Višņakovs debitē ar zaudējumu "Anderlecht", Vaņinam sausais mačs Šveicē

Andrejs Siliņš

Višņakovs debitē ar zaudējumu "Anderlecht", Vaņinam sausais mačs Šveicē
Eduards Višņakovs
Foto: Kvcwesterlo.be

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Eduards Višņakovs svētdien debitēja Beļģijas čempionātā, "Westerlo" komandas rindās piedaloties zaudējumā pret slaveno "Anderlecht" - 0:3.

Tikai šajā nedēļā Eduards Višņakovs kļuva par "Westerlo" futbolistu, pārejot no savas līdzšinējās vienības "Ruch" Polijā. Tomēr jau šovakar paredzētajā komandas mačā pret slaveno un 33-kārtējo Beļģijas čempioni "Anderlecht" Eduards bija gatavs doties laukumā. Tas notika spēles 72. minūtē. Tobrīd rezultāts jau bija 0:3, jo divas minūtes iepriekš viesi bija guvuši savus trešos vārtus. Atlikušajās minūtēs rezultāts nemainījās, un "Westerlo" piedzīvoja zaudējumu.

Šobrīd "Westerlo" ar vienu uzvaru, diviem neizšķirtiem un pieciem punktiem ieņem priekšpēdējo 16. pozīciju turnīra tabulā. No pēdējā vietā esošās "Moeskroen-Peruwelz" Višņakova komandu šķir trīs punktu atstatums, bet par punktu vairāk ir trim tabulā augstāk esošajām komandām. "Anderlecht" ar četrām uzvarām atrodas tabulas līderpozīcijās.

Nākamo maču "Westerlo" aizvadīs 12. septembrī, viesojoties pie desmitajā vietā esošās "Mechelen", kam ir par diviem punktiem vairāk.

Polijas Ekstraklasē vicelīdere "Cracovia" nospēlēja neizšķirti 1:1 izbraukumā pret tabulas pastarīti "Gornik". Viesu rindās Deniss Rakels spēli sāka pamata sastāvā, bet 73. minūtē tika nomainīts. Šosezon Rakels septiņos aizvadītajos mačos ar vārtu guvumu izcēlies reizi. Citā mačā Igors Tarasovs "Jagiellonia" rindās nospēlēja pilnu maču pret valsts grandu "Legia" (1:1). Abas komandas ar 11 punktiem ir līdzās tabulā - "Jagiellonia" ir ceturtā, bet "Legia" vietu augstāk.

Andra Vaņina pārstāvētā "Sion" Šveices čempionāta cīņā ar 2:0 viesos uzveica "Thun". Andrim tā bija otrā sausā spēle šajā sezonā Šveices čempionātā. "Sion" ar 11 punktiem pēc septiņām spēļu kārtām ir ceturtajā pozīcijā, bet tikpat punktu ir arī trešajā vietā esošajai "Luzern".

Aleksandra Cauņas pārstāvētā Maskavas CSKA izbraukumā ar 1:0 pieveica Krasnodaras "Kuban". Latvijas futbolists palika rezervē. CSKA ar 21 punktu ieņem pirmo pozīciju Premjerlīgas tabulā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-30 23:33, pirms 9 gadiem
Pāris pusmomentu Višņakovam bija, bet redzams, ka komandā vēl jāiedzīvojas un arī sapratne ar komandas biedriem vēl jāizveido. Salīdzinoši ar "Anderlecht" tas "Westerlo" ir diezgan pašvaks līmenis, kas varbūt ir labi Višņakovam, jo būs vieglāk izsisties pamatsastāvā.

     [+] [-]

, 2015-08-31 08:15, pirms 9 gadiem
Patika viena epizode kur Višņakovs uzņēma savu sprintu un no savas laukuma puses paskrēja garām visiem Anderlecht aizsargiem un gandrīz izrāvās 1v1 pret vārtusargu. Kopumā savas 20 minūtes nenoslinkoja