Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Bulvītis palīdz sausā nosargāt vārtus pret Premjerlīgas komandu WBA

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Bulvītis palīdz sausā nosargāt vārtus pret Premjerlīgas komandu WBA
Nauris Bulvītis (pa kreisi) ar "Argyle" komandas biedriem
Foto: Dave Rowntree (pafc.co.uk)

Par Dāvja Ikaunieka gūtajiem vārtiem Čehijas čempionāta 1.kārtas spēlē jau ziņojām. Šoreiz par citiem mūsu futbola leģionāriem.

Nauris Bulvītis izgāja savas Anglijas 4.līgas ("League Two") komandas Plimutas "Argyle" sākumsastāvā pārbaudes spēlē pret Anglijas Premjerlīgas vienību "West Bromwich Albion" (WBA), kurai precīzi pēc divām nedēļām 1.kārtas spēle viesos pret "Crystal Palace". Lai gan WBA izveidoja daudz momentu, Premjerlīgas komanda tā arī nespēja gūt vārtus, un cīņa noslēdzās neizšķirti 0:0. Pāris reizes bīstamas situācijas likvidēja pilnu spēli aizvadījušais Bulvītis, tiesa, vienreiz "Argyle" vārtsargs glāba, kad bumba atlēca no Bulvīša un lidoja savas komandas vārtos. Tomēr kopumā par Bulvīša sniegumu no Anglijas pienāk pozitīvas atsauksmes.

Andra Vaņina "Zurich" Šveices pēc spēka 2.līgas spēlē 87.minūtē izlaida uzvaru pār "Wil", nospēlējot 1:1 un samierinoties ar četriem punktiem divos mačos. Ilūkstietim tie kļuva par pirmajiem ielaistajiem vārtiem sezonā un pagaidām maksimālos sešus punktus divās kārtās vēl nav izcīnījusi neviena komanda. Tāda iespēja būs vēl tikai "Schaffhausen".

Antona Kurakina "Hamilton Academisal" ar mūsu malējo aizsargu sastāvā šodien Skotijas Līgas kausa izcīņas grupu turnīra spēlē ar 2:1 pārspēja "Livingston" un nodrošināja iekļūšanu 1/8 finālā - četrās spēlēs trīs uzvaras un zaudējums.

Pagājušās sezonas Krievijas čempione Maskavas CSKA titula aizstāvēšanu iesāka ar neizšķirtu 0:0 viesos pret Mahačkalas "Anzhi" bez savainotā Aleksandra Cauņas sastāvā. Jāmin, ka CSKA pēdējo sezonu niknākā sāncense "Zenit" arī 1.kārtā izspēlēja bezvārtu neizšķirtu - mājās pret Maskavas "Lokomotiv".

  +1 [+] [-]

, 2016-07-31 00:51, pirms 8 gadiem
Bulvitim jau nu tas ligas limenis pec cipara izklausas tads zems dikti

     [+] [-]

, 2016-07-31 01:07, pirms 8 gadiem
Cerbers24 rakstīja: Bulvitim jau nu tas ligas limenis pec cipara izklausas tads zems dikti
cipars švaks, bet nez kādēļ man liekas, ka alga ir pienācīga un fani stipri vairāk kā LV virslīgā. Domāju arī visi apstākļi ap futbolu ir labāki.

Cik izdevas atrast, uz Bulvīša spēli bija 8,000 skatītāju. Diemžēļ neizdodas atrast budžetus.

  +2 [+] [-]

, 2016-07-31 03:30, pirms 8 gadiem
mytila rakstīja: cipars švaks, bet nez kādēļ man liekas, ka alga ir pienācīga un fani stipri vairāk kā LV virslīgā. Domāju arī visi apstākļi ap futbolu ir labāki.

Cik izdevas atrast, uz Bulvīša spēli bija 8,000 skatītāju. Diemžēļ neizdodas atrast budžetus.
Budžets varētu būt ap kādi 1,5-2M. Varbūt biš mazāk. Kluba īpašnieks cer, ka izdosies šosezon komandai nopietni pacīnīties par tikšanu līgu augstāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-07-31 19:33, pirms 8 gadiem
Anglijas 4.līga noteikti ir labāka par virslīgu. Gan fanu, infrastruktūrus un visādā citādā ziņā