Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšam sarkanā kartīte "Reading" zaudējumā

Rolands Eliņš

Gorkšam sarkanā kartīte "Reading" zaudējumā
Kaspars Gorkšs saņem sarkano kartīti
Foto:Scanpix

Anglijas „Championship” ietvaros zaudējumu piedzīvojusi „Reading”, kura ar 0:3 piekāpās „Middlesbrough”. Kaspars Gorkšs devās sākumsastāvā, taču 52. minūtē tika otrreiz brīdināts un bija spiests atstāt laukumu.

Reading” jau 12. minūtē nokļuva iedzinējos ar 0:1, bet puslaika priekšpēdējā minūtē rezultāta starpība jau tika dubultota. Otro puslaiku „Reading” uzsāka jau daudz labāk, taču palika mazākumā pēc tam, kad Kaspars Gorkšs pārkāpa noteikumus pret argentīnieti Emanuelu Ledesmu, par ko tika sodīts ar dzelteno kartīti.

Gorkšam tas bija jau otrais brīdinājums šajā spēlē, un viņš tika noraidīts. Šī bija pirmā sarkanā kartīte, kuru Gorkšs saņēmis kopš 2007./2008. gada sezonas, kad viņš vēl spēlēja „Blackpool” sastāvā. Šosezon Gorkšs piedalījies deviņās „Reading” spēlēs un guvis vienus vārtus, bet viņa komanda atrodas devītajā vietā kopvērtējumā.

Spēli aizvadījuši arī Edija Joksta un Vitālija Maksimenko klubi. Maksimenko nebija „Brighton & Hove Albion” pieteikumā tās uzvarā pār „Blackpool” (1:0), tieši tāpat kā Joksts nebija atrodams „Oldham Athletic” sastāvā spēlē pret „Coventry City”, kura beidzās neizšķirti 1:1.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-12-29 21:21, pirms 11 gadiem
MALADEETS

     [+] [-]

, 2013-12-30 00:09, pirms 11 gadiem
Kam negadās... Galvenais, neņemt to pierē, un lai arī trenerim negatīvas domas nepielīp.