Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Koliņko "Spartak" būs jauns galvenais treneris

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Koliņko "Spartak" būs jauns galvenais treneris
Aleksandrs Koliņko
Foto: championat.ru

Krievijas Premjerlīgas sestā spēcīgākā kluba Naļčikas "Spartak" galvenais treneris Jurijs Krasnožans pametis savu amatu, tādējādi Aleksandra Koliņko pārstāvētajam klubam būs jauns barvedis.

Naļčikas "Spartak" šosezon pavisam maz pietrūka līdz iekļūšanai labāko pieciniekā, kas garantētu vietu Eirokausos. Komanda praktiski visas sezonas garumā cīnījās kā līdzīgs ar līdzīgu ar visām vadošajām komandām, taču galotnē mazliet pietrūka, lai tiktu līdz kārotajam pieciniekam. Jau kādu laiku pirms sezonas beigām sāka klīst runas, ka galvenā trenera amatu atstās Jurijs Krasnožans.

Naļčikā dzimušais speciālists praktiski visu savu trenera karjeru pavadījis "Spartak", uzņemoties galvenā trenera pienākumus 2004. gadā. Par viņa pakalpojumiem nopietni interesi izrāda Maskavas "Lokomotiv". Visticamāk, jau tuvākajā laikā viņš kļūs par šīs vienības aizbildni. No Naļčikas kluba viņš jau ir atvadījies. Kā reālākais viņa aizstājējs tiek minēts Sergejs Tašuevs, kura pēdējā pieturvieta bija 1. līgas klubs "Krasnodar". Savas karjeras laikā viņš strādājis arī ar citiem 1. līgas un Premjerlīgas klubiem, bet skaļu ierakstu viņa CV nav. Atgādināsim, ka "Spartak" rindās sezonas otro pusi pavadīja Aleksandrs Koliņko, nospēlējot astoņus mačus.

Krievijas Premjerlīgas sezona noslēdzās vien aizvadītajā nedēļas nogalē, bet jau tagad komandas sāk aktīvi gatavoties jaunajai sezonai. Visaktīvākā šobrīd ir Ņižņijnovgorodas "Volga", kas nodrošināja iespēju startēt augstākajā sabiedrībā. Komanda jau parakstījusi līgumus ar septiņiem futbolistiem (arī ar Koliņko komandas biedru Gogitu Gogua), kā arī turpina sarunas ar vēl vairākiem spēlētājiem.

Uz Maskavas "Lokomotiv" pārcelties grasās uzreiz trīs "Rostov" spēlētāji - Romāns Adamovs, Aleksandrs Pavļenko, kā arī Antons Ameļčenko. Krievijas līmenim tas būtu pamatīgs pastiprinājums.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

  +2 [+] [-]

, 2010-11-29 21:12, pirms 14 gadiem
Bildi gan varēja labāku sameklēt!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-29 21:29, pirms 14 gadiem
Virsraksts labais. It kā Koļinko būs Spartak īpašnieks, it kā treneris, it kā jauns būs, it kā Koļinko jauns, bet varbūt treneris...

  +1 [+] [-]

, 2010-11-29 22:08, pirms 14 gadiem
Nu jācer, ka Naļčika Sašam piedāvās jaunu līgumu, jo viņš tur atstāja ļoti labu iespaidu. Es ceru, ka arī Laizānu Jurim varētu atrasties vieta tajā zemē. Diez vai Premjerlīgā vairs, bet nu 1. līgā. 2. līgā (pēc spēka 3.) diez jau, vai viņš spēlēs. Lai vecas!

  +1 [+] [-]

, 2010-11-29 22:15, pirms 14 gadiem
Tieshi gribeju prasit - vai ta vinam vispar ir ligums uz nakamo sezonu? Taa vinja pareja uz turieni jau tomer no kluba puses daleji bija pirkshana kaki maisaa un saubos,ka vini piedavaja k.kadu krutu ligumu.