Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Romanovs palīdz "Slavia" uzvarēt

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Romanovs palīdz "Slavia" uzvarēt
Deniss Romanovs
Foto: www.slavia.cz

Labu spēli Čehijas futbola čempionātā aizvadījis Latvijas vārtsargs Deniss Romanovs, kurš palīdzēja Prāgas "Slavia" savā laukumā ar 3:1 uzvarēt "Brno" vienību. Deniss laukumā pavadīja visu spēli.

Šodien "Slavia" savā laukumā uzņēma "Brno" futbolistus. Prāgas komandai uzvara bija ļoti nepieciešama, taču jau piektajā spēles minūtē viesi pēc labi izspēlētas kombinācijas atklāja rezultātu. "Slavia" nekavējoties pārņēma iniciatīvu, bez apstājas apdraudot pretinieku vārtus. Tikai pirmā puslaika otrā pusē beidzot izdevās iesist, pie tam līdz pārtraukumam izdevās to izdarīt uzreiz divas reizes - izcēlās Rudolfs Skačels.

Otrā puslaika sākumā Skačels noformēja sev hat-trick, bet Prāgas kluba līdzjutēji varēja nomierināties - 3:1. Ar šādu rezultātu mačs arī noslēdzās. Deniss Romanovs uzvarētāju rindās aizvadīja visu maču, vairākkārt veiksmīgi nospēlējot izgājienos, kā arī pozicionāli. Zaudētajos vārtos viņš nebija vainojams. Jāpiemin, ka spēli noskatījās vairāk nekā 7500 skatītāju.

Vakar Maksima Uvarenko Liberecas "Slovan" savā laukumā ar 3:0 sagrāva "Mlada Boleslav". Diemžēl Maksims, kā ierasti, palika rezervē. Turnīra tabulā "Slavia" ar 24 punktiem ieņem septīto vietu, bet "Slovan" ar 20 punktiem ieņem desmito ailīti. Pirmajā pozīcijā ir "Teplice", kas 15 spēlēs tikusi pie 32 punktiem.

Izmantotie resursi:
slavia.cz
slovanliberec.cz

  +3 [+] [-]

, 2009-11-29 20:11, pirms 14 gadiem
malacis jau sen bija pelnijis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-29 21:13, pirms 14 gadiem
Liels prieks par Denisu. Slavia vispār ir viens no labākajiem klubiem, kur kāds mūsējais spēlē. Deniss gaidīja, gaidīja un izskatās, ka beidzot ir sagaidījis savu iespēju. Izlasei tas nāk tikai par labu un pašam arī!

Uvarenko jau ilgāku laiku vismaz 1. komandās pieteikumā tiek. Kādreiz tas tā nebija. Manuprāt, jau tas ir pozitīvi...