Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņina "Sion" piedzīvo kārtējo zaudējumu

Vaņina "Sion" piedzīvo kārtējo zaudējumu
Andris Vaņins
Foto: bick.ch

Kārtējo zaudējumu Šveices Superlīgas turnīrā piedzīvojusi Latvijas izlases vārtsarga Andra Vaņina pārstāvētā "Sion", šoreiz piekāpjoties "Luzern" komandai ar 0:2. Latvietis aizvadīja pilnu maču.

"Sion" turpinās katastrofāla neveiksmu sērija – pēdējās piecās spēlēs piedzīvoti zaudējumi ar vārtu attiecību 0:16... Šodien Vaņinu divreiz sarūgtināja Daniels Gigakss. Andris Vaņins "Sion" vārtos šosezon ir bijis visās 35 Superlīgas spēlēs, ielaidis 52 vārtus un nopelnījis trīs dzeltenās kartītes.

Uzvaras gadījumā "Sion" būtu atguvuši piekto pozīciju turnīra tabulā, jo "Thun" ar 0:2 piekāpās "Zurich" komandai. Tā vietā izšķirošā cīņa par pēdējo Eirokausu vietu jāatliek uz pēdējo kārtu.

Pēdējā Šveices Superlīgas kārtā Andra Vaņina pārstāvētajai komandai paredzēts mačs ar "Zurich" futbolistiem. Spēle notiks 1.jūnijā. Konkurenti cīņā par piekto vietu līgā "Thun" tikmēr uzņems "Young Boys" futbolistus.

Izmantotais avots:
Swiss Football League - Swiss Football League

  -1 [+] [-]

, 2013-05-30 00:00, pirms 11 gadiem
+ nesaskaņas komandas biedru starpā parādās komandas sniegumā un rezultātos, žēl
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-30 06:09, pirms 11 gadiem
Ne jau nu Andris izšķir, kam zaudēt un ko uzvarēt. Komandas spēle ir galīgi izčābējusi, un aizsardzība švaka, bet uzbrukums- ja piecās spēlēs nevar iesist- nav komentāru.