Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ivanovs un Kožans izlaidīs vismaz pāris nedēļu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Ivanovs un Kožans izlaidīs vismaz pāris nedēļu
Sergejs Kožans
Foto: www.lechia.pl

Nepatīkamus savainojumus guvuši divi Latvijas futbolisti, kuri ikdienā spēlē ārzemēs. Runa ir par centra aizsargiem Denisu Ivanovu un Sergeju Kožanu, kuriem atgriešanās laukumā paredzama ne ātrāk par februāra vidu.

"Savainojumu guvu, kad ar komandu atradāmies treniņnometnē Antaljā. 14. janvārī bija pārbaudes spēle, veicu izklupienu un sastiepu aizmugurējo augšstilba muskuli. Stambulā tika veikta apskate, un ārsti secināja, ka trenēties varēšu atsākt tieši pēc mēneša," Sportacentrs.com pavēstīja Latvijas izlases aizsargs Deniss Ivanovs, kurš pārstāv turku "Sivasspor". Gūtais savainojums viņam liegs 9. februārī piedalīties valstsvienības pārbaudes mačā pret Bolīviju. Ivanovam atgriešanās laukumā varētu būt gaidāma ne ātrāk kā februāra vidū.

Mazliet nopietnāks savainojums varētu būt Sergejam Kožanam, kurš pārstāv Gdaņskas "Lechia". Pagājušās nedēļas nogalē pārbaudes spēlē pret Ščecinas "Pogoń" (šajā vienībā, starp citu, karjeru turpina japānis Takafumi Akahoši, kurš pērnās sezonas otrajā pusē pārstāvēja "Liepājas Metalurgu") Kožans savainoja ceļgalu. Par traumas nopietnību kļūs zināms vien rītvakar pēc ārsta apmeklējuma (iepriekš veiktās pārbaudes konkrētu atbildi nav sniegušas), taču jau šobrīd ir skaidrs, ka labākajā gadījumā aizsargam būs nepieciešama pāris nedēļu pauze.

Līdz ar to Gdaņskas "Lechia" pagaidām palikusi bez abiem mūsu futbolistiem, jo veselības problēmu dēļ ar pilnu jaudu vēl trenēties nedrīkst arī Ivans Lukjanovs. Arī viņš cer pilnvērtīgi iesaistīties komandas treniņprocesā pēc pāris nedēļām.

     [+] [-]

, 2011-01-29 18:13, pirms 14 gadiem
Kaa taa var neveikties

  +1 [+] [-]

, 2011-01-29 18:37, pirms 14 gadiem
Ļoti žēl! Visiem jāvel, cik vien iespējams, ātru atveseļošanos!