Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Doroševs notur neizšķirtu pret Soloņicinu un "Simurq" (papildināts)

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Doroševs notur neizšķirtu pret Soloņicinu un "Simurq" (papildināts)
Pāvels Doroševs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien spēles ārvalstu futbola čempionātos aizvadīja vairāki Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. Azerbaidžānā savā starpā tikās Genadija Soloņicina "Simurq" un Pāvela Doroševa "Qabala". Lielā mērā pateicoties Doroševam, "Qabala" izcīnīja punktu - 1:1.

Azerbaidžānas čempionātā šodien 12. kārtas mačā savā starpā 2 000 skatītāju klātbūtnē tikās Genadija Soloņicina pārstāvētā Zakatalas "Simurq" un mūsu vārtsarga Pāvela Doroševa "Qabala". Mačs noslēdzās neizšķirti 1:1. Soloņicins izgāja "Simurq" pamatsastāvā un nospēlēja 70 minūtes, savukārt Doroševs būtībā vienatnē noturēja "Qabala" punktu - mača gaitā Pāvels vairākkārt glāba viesus no droša vārtu zaudējuma. Par noteikumu pārkāpumu Doroševs otrajā puslaikā arī saņēma dzelteno kartīti. Turnīra tabulā "Simurq" ar 24 punktiem 12 mačos ieņem 2. vietu, savukārt "Qabala" ir ceturtā ar 21 punktu. Līdere ar 26 punktiem ir "Karabakh". Rīt savu kārtas spēli aizvadīs Andreja Rubina un Ģirta Karlsona pārstāvētā Baku "Inter", kas viesosies pie "Karvan".

Ukrainas Premjerlīgā futbolā šodien 15. kārtas mačā Krivijrigas "Kryvbas", mūsu aizsargam Artūram Silagailim paliekot rezervē, izbraukumā ar 0:3 cieta sakāvi pret "Zakarpattia". Turnīra tabulā "Kryvbas" ar septiņiem punktiem 14 mačos ieņem pēdējo, 16. vietu. Līdere ar 35 punktiem 13 mačos ir Kijevas "Dynamo".

Bulgārijas čempionāta 14. kārtas mačā Varnas "Cherno More" savā laukumā spēja nospēlēt bezvārtu neizšķirti 0:0 pret Viktora Moroza pārstāvēto Sofijas "CSKA". Morozs palika uz rezervistu soliņa. Turnīra tabulā ar 14 spēlēs iegūtajiem 30 punktiem "CSKA" ieņem 2. vietu, par diviem punktiem atpaliekot no "Litex".

Skotijas 1. līgā šovakar Naura Bulvīša pārstāvētā "Inverness C.T.", mūsu aizargam spēlējot visu maču, izbraukumā ar 1:2 piekāpās "Partick Thistle". Turnīra tabulā "Inverness" ar 22 punktiem 14 mačos ir 4. vietā, no "QOS" atpaliekot par pieciem punktiem. Jāatzīmē, ka nedēļas vidū Nauris izcēlās ar precīzu trāpījumu gan savos, gan pretinieku vārtos kausa izcīņas mačā pret "Dundee United" (2:3).

Izmantotie resursi:
pfl.az
fpl.ua
gong.bg
azerisport.com
ictfc.premiumtv.co.uk