Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Pavlovs Kiprā atvaira pendeli, Morozs iesit

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pavlovs Kiprā atvaira pendeli, Morozs iesit
Andrejs Pavlovs atvaira pendeli

Vairāki Latvijas futbolisti jauno sezonu iesākuši Kiprā, pie tam dara to diezgan veiksmīgi. Par mūsu spēlētāju sekmēm nelielā Kipras futbola čempionāta ieskatā. Uzreiz jāsaka, ka īpaši spilgti tur spēlē Andrejs Pavlovs, kurš spēlē pret vienu no labākajiem Kipras klubiem "APOEL" pamanījies atvairīt paša nopelnīto pendeli.

Kipras 1. divīzijā veiksmīgi pēdējos divus mačus izdevies aizvadīt Latvijas vārtsargam Andrejam Pavlovam, ar kuru vārtos pie pirmā panākuma izdevies tikt Pafosas "AEP". Sezonas pirmajās divās spēlēs, kad komandas vārtus sargāja igaunis Artūrs Kotenko, vienībai divi zaudējumi ar identisko 1:2, bet pēdējās divās spēlēs kluba vārtu drošība uzticēta Pavlovam, kurš nav pievīlis. 3. kārtas spēlē viņš palika sausā pret "APOP Kinyras Peyias" (1:0), bet ceturtajā kārtā tieši Pavlovs kļuva par galveno varoni pret pazīstamo "APOEL". Lai arī vienus vārtus viņš ielaida, Andrejs visa mača garumā glāba komandu no vairākiem vārtu zaudējumiem, palīdzot tai izraut neizšķirtu - 1:1. Pirmā puslaika izskaņā Pavlovs arī atvairīja 11 metru soda sitienu. Vērts piebilst, ka "APOEL" mača gaitā vairākkārt norībināja vārtu konstrukciju, bet izraut uzvaru tā arī nespēja.

"AEP" kluba rindās sezonai pieteikts arī vēl viens mūsu vārtsargs Vitālijs Artjomenko, bet viņš vēl nevienā mačā nav devies laukumā. Daudziem nebūs svešs arī Žana Pola Ndeki vārds, kurš ir viens no komandas aizsardzības balstiem. Turnīra tabulā "AEP" pēc četrām kārtām ieņem 12. vietu 14 komandu konkurencē.

Pavlova fantastiskais sniegums pret "APOEL"

Kamēr Pavlovs cīnās Kipras augstākajā divīzijā, 2. divīzijas klubā "Atromitos Yeriskopou" spēlē uzreiz trīs Latvijas futbolisti - Jevgēņijs Sazonovs, Aleksandrs Solovjovs un Viktors Morozs. Sezonas ievadā "Atromitos" savā laukumā prata izcīnīt uzvaru ar 2:0, bet otros komandas vārtus no 11 metru soda sitiena atzīmes guva Viktors Morozs. Otrajā sezonas mačā tika piedzīvots zaudējums ar 1:2, bet Latvijas spēlētāji ne ar ko īpašu neizcēlās.

Izmantotie resursi:
Welcome to kerkida.net... to apolito athlitiko...
ShootandGoal.com | Cyprus Sports Website

     [+] [-]

, 2010-09-28 18:40, pirms 14 gadiem
Pavolam ar aizsargiem galigi nav paveicies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-28 18:47, pirms 14 gadiem
robys rakstīja: Pavolam ar aizsargiem galigi nav paveicies
Kāpēc nav?
Ndeki ir ļoti labs aizsargs.
Turklāt pēdējā spēle bija pret čempionāta favorītiem APOEL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-09-28 20:08, pirms 14 gadiem
Prieks par Pavlovu. Tur līmenis izskatās ļoti augsts un vēl ir daudz skatītāju. Izskatās, ka aiziešana no FKV Pavlova karjeru būs pacēlusi tikai augšup. Šis spēlētājs karjeru izlasē jau beidzies, un pie šīs konkurences vārtsargu līnijā ar Vaņinu priekšgalā viņam arī tur nemaz nebūtu vietas. Cerams, ka 2. divīzijā spēlējošie spēs arī iekļūt augstākajā līgā kādā klubā, tāpat kā Pavlovs no Akritas Chloraka, kur spēlēja pērn.

     [+] [-]

, 2010-09-28 22:08, pirms 14 gadiem
nu jā uz vieniem vārtiem iedeva pendeli, kur reāli pat varēja nedot, bet uz otriem vārtiem, kur 100% bija pārkāpums pendeli neiedeva. Sviests.
Bet Pavlovs malacis, labi tiešām kapāja

     [+] [-]

, 2010-09-29 11:34, pirms 14 gadiem
spiderpig#007 rakstīja: nu jā uz vieniem vārtiem iedeva pendeli, kur reāli pat varēja nedot, bet uz otriem vārtiem, kur 100% bija pārkāpums pendeli neiedeva. Sviests.
Bet Pavlovs malacis, labi tiešām kapāja
Piekrītu par pendelēm, bet nu jāatzīst, ka APOEL konkrēti spieda uz vārtiem un Pavlovam bija krietni vairāk darba par kolēģi otros vārtos. Malacis puisis, ko tur teikt ! Veiksmi nākamajās kārtās !

     [+] [-]

, 2010-09-29 18:55, pirms 14 gadiem
Interesanti, ka Pavlova klubam vārtus guva igaunis - Ats Purje