Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tarasovs Poznaņā gūst otros vārtus sezonā

Andrejs Siliņš

Tarasovs Poznaņā gūst otros vārtus sezonā
Igors Tarasovs
Foto: jagiellonia.pl

Latvijas futbolists Igors Tarasovs svētdien Polijas ekstraklasē guva savus otros vārtus sezonā, palīdzot "Jagiellonia" izbraukumā ar rezultātu 2:0 pārspēt Poznaņas "Lech" vienību.

Tieši Tarasovs bija tas, kurš atklāja spēles rezultātu mača 26. minūtē. Pirmā puslaika izskaņā rezultāts jau kļuva 2:0 viesu labā. Lai gan Lech piederēja ievērojams pārsvars bumbas kontrolē un arī sitienu skaita ziņā, vārtus gūt neizdevās un "Jagiellonia" izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas.

27 gadus vecajam pussargam Tarasovam, kurš komandā aizvada jau otro sezonu, šie bija otrie vārti šajā sezonā. "Jagiellonia" ar 31 punktu 24 aizvadītajās spēlēs ieņem astoto pozīciju turnīra tabulā, bet tikpat punktu ir arī sestajā vietā esošajai "Lech".

Tikmēr Kipras čempionātā "Nea Salamis" cīnījās neizšķirti (0:0) mājās pret "Doxa". Vārtsargs Pāvels Šteinbors palika rezervē. "Nea Salamis" ar 32 punktiem ir sestajā vietā 14 komandu konkurencē.

     [+] [-]

, 2016-02-28 18:51, pirms 9 gadiem
Tik daudz letiņu spēlē Polijā, bet nekad pie šāda veida rakstiem neesmu redzējis tabulu! ŽĒL!

     [+] [-]

, 2016-02-28 21:38, pirms 9 gadiem