Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Pavlovs izstājas no Kipras kausa, A.Silagailis debitē Baltkrievijā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pavlovs izstājas no Kipras kausa, A.Silagailis debitē Baltkrievijā
Andrejs Pavlovs
Foto: kerkida.net

Vakar neveiksmes Kipras kausa izcīņas astotdaļfināla spēlēs piedzīvoja Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. Andreja Pavlova Pafosas "AEP" dueli ar "Olympiakos" noslēdza ar zaudējumu 1:3, ar tādu pašu rezultātu piekāpjoties arī divu spēļu summā.

Baltkrievijas augstākās futbola līgas jaunpienācējas "Gomel" rindās pirmo spēli aizvadījis bijušais Latvijas U-21 izlases aizsargs Artūrs Silgailis. Treniņnometnē Turcijā viņa komanda ar 1:2 piekāpās Habarovskas "SKA-Energiya", bet Artūrs laukumā pavadīja 70 minūtes, laukumu atstājot pie rezultāta 1:1. Nākamā spēle Gomeļas futbolistiem pret Voroņežas "Fakel" 1. februārī.

Alekseja Višņakova pārstāvētais Naļčikas "Spartak" pārbaudes mačā ar 1:0 pārspēja Tbilisi "Dinamo". Aleksejs nav devies laukumā komandas pamatsastāvā, bet par izdarītajām maiņām informācija nav pieejama. Šodien testa mačs paredzēts Oskara Kļavas "Anzhi", kas tiksies ar rumāņu "Cluj".

Ungārijā pārbaudes maču aizvadījis "ZTE", kas ar 1:2 piekāpās "PMFC". Daniils Turkovs laukumā pavadīja visu maču, pāris reizes izceļoties ar veiksmīgām darbībām. Otro puslaiku laukumā pavadīja Vitālijs Meļņičenko. "Budapest Honved" uzvarētajā pārbaudes mačā pret "UTA Arad" (3:0) laukumā nav izgājis neviens no Latvijas futbolistiem, kas cerēja tikt šajā komandā - ne Dmitrijs Medeckis, ne Aleksandrs Abramenko.

No Kipras kausa izcīņas izstājusies Vitālija Artjomenko un Andreja Pavlova pārstāvētā Pafosas "AEP", kas, pirmajā mačā pret "Olympiakos" nospēlējot pa nullēm, neprata salauzt "Olympiakos" pretestību, viesos piekāpjoties ar 1:3. Pavlovs laukumā pavadīja 90 minūtes, darbojoties visnotaļ veiksmīgi, ko gan nevarētu teikti par aizsargiem, kuri vairākkārt rupji kļūdījās.

Artūra Vaičuļa Limasolas "AEL" (karjeru šajā klubā varētu turpināt arī Kristaps Grebis) 1/8 atbildes mačā nospēlēja 0:0 ar "Aris", divu spēļu summā piekāpjoties ar 0:1. Uzbrukuma līnijā klubam patiešām nepieciešams pastiprinājums... Vērts piebilst, ka no amata pēc šīs neveiksmes tika atbrīvots kluba galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
Welcome to kerkida.net... to apolito athlitiko...
Официальный сайт — Футбольный Клуб «Гомель»
Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου - Επίσημη...
ZTE FC Hivatalos Weblap - Official Website
Официальный сайт ПФК Спартак-Нальчик
Budapest Honvéd Online | A Budapest Honvéd...

     [+] [-]

, 2011-01-27 15:51, pirms 14 gadiem
Žēl. Neizklausās diez ko pozitīvi. Taču ceru, ka trenera atbrīvošana no AEL stūras netraucēs Grebja pārejai uz turieni. Lai viņam veicas. Šķiet, ka Budapeštā tomēr neviens no mūsējiem laikam nebūs. Jāliek tagad vēl cerības uz Meļņičenko un ZTE.