Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšam pilna spēle un zaudējums

Andrejs Siliņš

Gorkšam pilna spēle un zaudējums
Kaspars Gorkšs
Foto: eadt.co.uk

Anglijas pēc spēka trešās līgas čempionātā piektdien, Otrajos Ziemassvētkos, zaudējumu piedzīvoja latviešu aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvētā "Colchester United", kas mājās ar 1:2 atzina "Gillingham" pārākumu.

Pirms spēles "Colchester United" atradās 21. pozīcijā un divus punktus no 20. vietas, kas sezonas beigās garantēs palikšanu līgā. Pretī stājās divu punktu attālumā esošā "Gillingham". Tomēr mājinieki neizmantoja iespēju pamest izkrišanas zonu, lai gan viņiem pēc spēles piederēja pārsvars. Kolčesteras komanda uzbruka vārtiem biežāk, izdarīja trīsreiz vairāk sitienus, septiņas reizes uzbruka pēc stūra sitieniem, kamēr viesi pie stūriem netika ne reizi. Tomēr arī ar visu to nebija gana, lai izcīnītu ne tikai uzvaru, bet pat neizšķirtu.

25. minūtē savulaik Blekpūlē spēlējušais aizsargs Džo Martins izvirzīja viesus vadībā, bet deviņas minūtes vēlāk pussargs Bredlijs Deks dubultoja "Gillingham" pārsvaru. Vienīgos vārtus "Colchester United" guva neilgi pēc otrā puslaika sākuma, kad izcēlās 19 gadus vecais pussargs Semijs Smodiks. Centieni panākt vismaz līdzsvaru nedeva rezultātu, un "Colchester United" piedzīvoja zaudējumu ar 1:2.

Gorkšs laukumā devās pamata sastāvā un nospēlēja visu maču. Pirms dažām dienām parādījās informācija, ka "Colchester United" vēloties pagarināt sadarbību ar Gorkšu. Pagaidām tā ir paredzēta līdz 2. janvārim. Kopš Gorkša pievienošanās komanda izcīnījusi divas uzvaras (pirmā no tām Anglijas kausa izcīņā) un piedzīvojusi divus zaudējumus.

  +2 [+] [-]

, 2014-12-26 19:29, pirms 10 gadiem
Ja Kaspars paliks komandā līdz sezonas beigām, tad varēsim runāt par vietu līgā, bet kamēr tas nav noticis, galvenais ir, ka regulāri tiek spēlēt! Ja janvārī izdosies atrast citu klubu League1 vai Championship, par to neviens neraudās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja