Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Višņakovam, Zjuzinam un Koliņko vēl viena uzvara cīņā par Krievijas Premjerlīgu

Agris Suveizda

Višņakovam, Zjuzinam un Koliņko vēl viena uzvara cīņā par Krievijas Premjerlīgu
Artūrs Zjuzins
Foto: www.fc-baltika.ru

Šodien aizvadītas vairākas spēles Krievijas pēc spēka otrajā futbola līgā. Kaļiņingradas "Baltika" izbraukumā ar rezultātu 2:0 pieveica "Ufa" un saglabāja vietu "play-off" zonā. Pamatsastāvā izgāja gan Artūrs Zjuzins, gan Aleksandrs Koliņko, bet Aleksejs Višņakovs devās uz maiņu.

Pamazām tuvojas izšķirošais nogrieznis Krievijas otrajā līgā. Alekseja Višņakova, Artūra Zjuzina un Aleksandra Koliņko pārstāvētais Kaļiņingradas "Baltika" viesos ar 2:0 pieveica "Ufa", uz kuru šajā ziemā pārcēlās "Ventspils" japāņu spēlētājs Josuke Saito. Vārtsargs Koliņko un centra pussargs Zjuzins laukumā devās pamatsastāvā, savukārt Višņakovs 68.minūtē nomainīja abu vārtu guvēju Dmitriju Sisujevu. Zjuzins laukumā pavadīja 63 minūtes.

"Baltika" ar 39 punktiem 24 spēlēs, pateicoties vairāk uzvarām, turnīra tabulā ieņem trešo vietu. Tikpat punktu ir arī SKA-"Energiya", kas izcīnījusi par uzvaru mazāk. Par trim punktiem mazāk ir "Rotor", kam gan ir spēle rezervē. Trešās un ceturtās vietas ieguvējas par iekļūšanu Premjerlīgā cīnīsies play-off, savukārt pirmās divas vietas, kas automātiski kvalificēsies Premjerlīgai, ir ļoti tālu - 13 punktu attālumā. "Baltika" nav zaudējusi četros mačos pēc kārtas - divas uzvaras un divi neizšķirti.

Citā mačā "Oļega Laizāna Krasnojarskas "Enisey" jau ceturtajā minūtē izvirzījās vadībā, tomēr spēlēja neizšķirti 1:1 ar Belgorodas "Salyut". 10.vietā esošajai "Enisey" (27 punkti) tas bija trešais neizšķirts pēc kārtas. Kā vēsta izvietojums līgas mājaslapā, Laizāns esot darbojies centra aizsarga pozīcijā. Oļegam arī dzeltenā kartīte. Savukārt vēl vienu neveiksmi piedzīvoja "Volgar", kas izbraukumā ar 0:1 zaudēja "Metallurg-Kuzbas".

Priekšpēdējā vietā esošā "Volgar" (19 punkti 23 spēlēs) pēdējo desmit maču laikā nav izcīnījusi nevienu uzvaru un ieguvusi tikai trīs punktus. Ivans Lukjanovs laukumā devās 74.minūtē - tā "Volgar" bija pirmā spēlētāju maiņa. Grieķijas otrajā līgā līderpozīciju zaudēja Hēraklejas "Ergotelis", kas bez Māra Verpakovska spēlēja neizšķirti 0:0 pret "Kavala".

Izmantotie resursi:
Футбольная Национальная Лига | Лиги

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-25 19:13, pirms 12 gadiem
Zjuzinam jaspele izlaseee
...Zjuzins kopa ar Caunu,butu Latvijas izlases motori!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja