Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Roberto Karloss: "Priecājos, ka tagad spēlēju Mahačkalā"

Jānis Pārums

Roberto Karloss: "Priecājos, ka tagad spēlēju Mahačkalā"
Roberto Karloss
Foto: AFP/Scanpix

Leģendārais brazīliešu futbolists Roberto Karloss paudis gandarījumu par to, ka karjeru turpina Mahačkalas "Anzhi" komandā. Tāpat futbolists pateicies kluba līdzjutējiem par atbalstu.

"Es ar prieku sazinātos ar "Anzhi" līdzjutējiem ilgas stundas. Priecājos, ka šobrīd spēlēju Mahačkalā, te dzīvo ļoti pozitīvi ļaudis. Krievijā ir spēcīgs čempionāts, tāpēc gribu sevi parādīt no labākās puses. Laukumā izdarīšu visu, lai atdarītu kluba līdzjutējiem par viņu sniegto mīlestību man un manai komandai. Gribu pateikties visiem atbalstītājiem par to, ka viņi mūs tā atbalsta un patiesi tic mums," atzina Roberto Karloss.

Mahačkalas klubam Karloss pievienojās 13. februārī. Brazīlietim, kurš no 1996. līdz 2007. gadam spēlēja Madrides "Real", aprīlī apritēs jau 38 gadi. Sezonu viņš sāka savas dzimtenes klubā "Corinthians", bet vēlāk pēc abpusējas vienošanās līgumu lauza.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  +2 [+] [-]

, 2011-03-25 19:06, pirms 14 gadiem
njaa visu cienju Karlosam 38 gadi..un pat bail domaat kad njems un beigs karjeru!

  +2 [+] [-]

, 2011-03-25 19:10, pirms 14 gadiem
Ne kurš katrs šādā vecumā vēl spējīgs spēlēt augstākajā līmenī. Šīs leģendas priekšā tiešām jānoņem cepure.
Slēpts komentārs: edqars-t

  +2 [+] [-]

, 2011-03-26 10:58, pirms 14 gadiem
Gribētu dzirdēt, kā vņš izrunā Mahačkala
Respect Karlosam! Tādu aizsargu, kā viņš pasaulē nav