Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Koliņko Krievijā tiek salīdzināts ar Apolonu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Koliņko Krievijā tiek salīdzināts ar Apolonu
Aleksandrs Koliņko tiek pielīdzināts sengrieķu mitoloģijas tēliem
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Krievijas Nacionālās līgas vadošais portāls onedivision.ru ļoti augstu novērtējis trīs Latvijas futbolistu pārstāvētās Kaļiņingradas "Baltika" sniegumu uzvarā pār Naļčikas "Spartak", bet visvairāk ticis slavēts Aleksandrs Koliņko. Lietuvā izcēlies Valērijs Čistjakovs, kuram uzvaras vārti kausa izcīņas spēlē.

Jau iepriekš rakstījām par Kaļiņingradas "Baltika" uzvaru mājās pār Naļčikas "Spartak" ar rezultātu 1:0. Patīkamākais, ka uzvaras vieni no galvenajiem kandidātiem bija Latvijas futbolisti. Vienīgos vārtus pēc Artūra Zjuzina piespēles 21. minūtē iesita Aleksejs Višņakovs, savukārt lielisks vārtos bija Koliņko. Portāla onedivision.ru apskatnieks savā pēcspēles analīzē tieši Koliņko nosauca par mača galveno varoni:

"Aleksandrs tajā dienā nelīdzinājās sev. Kaļiņingradieši pieraduši viņu redzēt ļoti pārliecinātu par sevi, bet tajā pašā laikā mazkustīgu. Viņš rada uzticama vārtsarga iespaidu, tomēr nereti viņam gadās kāda negaidīta kļūda, kā rezultātā viņš pats rada bīstamus momentus pie saviem vārtiem. 22. oktobrī Koliņko bija stalts kā Apolons, ātrs kā Ajakss (grieķu varonis Trojas karā), kustīgs kā leopards. Viņu varētu salīdzināt ar kādu no oficiālo reliģiju dievībām. Viņš pat ne reizi neizsita bumbu ārpus sānu līnijai (tas viņam bieži gadās, izpildot atsitienus no vārtiem), kas priekš viņa ir pielīdzināms Hērakla astotajam varoņdarbam. Viņš tvēra visu, kontrolēja visus, radīja tādu pārliecību, ka pat vislielākie skeptiķi apzinājās, ka viņš šodien neielaidīs."

Koliņko saņēma visaugstāko novērtējumu "5", tāpat kā visi pārējie pamatsastāvā izgājušie "Baltika" vīri. Bravo!

Atgādināsim, ka šajā kārtā Maskavas "Torpedo" uzvarā pār "Khimki" ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Edgars Gauračs.

Lietuvas kausa izcīņas astotdaļfinālā Valērijs Čistjakovs ar vārtu guvumu sekmēja "Kruoja" graujošo uzvaru pār "Palanga" - 5:0. Čistjakovs guva komandas pirmos vārtus.

 +16 [+] [-]

, 2012-10-24 11:07, pirms 12 gadiem
Koļinko ir audzis, no parasta kalnu ciema zēna, kurš ikdienā cīnās ar lāčiem par izdzīvošanu, kļuvis par grieķu dievību. Bravo!

  -4 [+] [-]

, 2012-10-24 11:16, pirms 12 gadiem
kas tā par interesantu info par Gauraču?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-24 13:49, pirms 12 gadiem
...Koliņko bija stalts kā Apolons...
Zippyshare.com - kolinko.JPG
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-27 08:05, pirms 12 gadiem
normals pacans