Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Hščanovičs noslēdzis pirmo sezonu Ziemeļamerikā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Hščanovičs noslēdzis pirmo sezonu Ziemeļamerikā
Raivis Hščanovičs (pa kreisi)
Foto: AFP/Scanpix

Šorīt pēdējo spēli MLS čempionātā aizvadīja Raivja Hščanoviča pārstāvētā "Toronto", kas viesos ar 3:2 pieveica Vašingtonas "D.C. United". Raivis, kā jau pēdējā laikā ierasts, palika uz rezervistu soliņa.

Raivja Hščanoviča "Toronto FC" 2010. gada sezonas noslēguma mačā viesojās Vašingtonā, kur tikās ar visas līgas vājāko komandu "D.C. United". Vašingtonieši ātri izvirzījās vadībā, bet kanādieši prata rezultātu izlīdzināt. Līdz pārtraukumam mājinieki vēlreiz spēja izvirzīties vadībā, bet "Toronto", pateicoties uzbrukuma līdera Dveina De Rosario diviem vārtu guvumiem, nodrošināja sev uzvaru - 3:2. Jāizceļ, ka "Toronto FC" Vašingtonā izdevās uzvarēt pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē.

Turnīra tabulā "Toronto FC" Austrumu konferencē ieguva piekto vietu astoņu klubu konkurencē, nekvalificējoties play-off. Līdz izslēgšanas spēļu robežai kanādiešiem pietrūka vairāk nekā desmit punktu.

Raivis Hščanovičs tika pieteikts spēlei, taču laukumā nedevās. Vērts piebilst, ka uz rezervistu soliņa palika arī krievu aizsargs Maksims Usanovs un pazīstamais spāņu uzbrucējs Mista.

Raivis savā pirmajā sezonā otrpus okeānam aizvadīja 11 spēles MLS, desmit no tajām dodoties laukumā pamatsastāvā, bet vēl vienu reizi uz maiņu. Sezonas sākumā viņš spēlēja daudz, bet turpinājumā pārsvarā deldēja rezervistu soliņu. CONCACAF Čempionu līgā Raivis tika laukumā trīs no astoņām komandas spēlēm. Abos iepriekšminētajos turnīros viņam arī pa diviem brīdinājumiem.

Raivim līgums ar "Toronto FC" ir spēkā vēl uz vienu gadu, bet klubā starpsezonā notikšot diezgan lielas pārmaiņas, kuras varētu skart arī mūsu aizsargu, tādēļ nav garantijas, ka Hščanovičs arī nākamgad vilks mugurā Kanādas kluba kreklu. MLS plejofos kanādieši netikuši ceturto gadu pēc kārtas, tādēļ arī pārmaiņas solās būt lielas.

Izmantotie resursi:
Toronto FC
Champions League | Champions League Home
Major League Soccer

  -2 [+] [-]

, 2010-10-24 13:14, pirms 14 gadiem
Viduvēja sezona viņam. It kā jau gaisu paspēja, kā saka, izostīt tai Amerikā, taču sezonas beigas uz rezervistu sola diemžēl. Var jau būt, ka tās lielās pārmaiņas, kas notiks, nesīs kādu pozitīvu rezultātu Raivim. Lai cik eksotiska neliktos spēlēšana Amerikā, es tomēr labprāt redzētu Raivi, spēlējam kaut kur Eiropā. Latvijā atgriezties gan, manuprāt, nav lielas jēgas. Ieraksts CV ar Toronto komandu būs labs, bet jālūkojas atpakaļ kaut kur vecā kontinenta virzienā. Domāju, ka piedāvājumi jau būs. Lai veicas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-10-24 13:22, pirms 14 gadiem
Labi ,ka bildee ir noraadiits ,kurs ir Hščanovičs. Ja nebuutu ,tad ljoti viegli vareetu ''sajaukt''!

  +1 [+] [-]

, 2010-10-24 16:46, pirms 14 gadiem
Lai gan šosezon īsti neizdevās parādīt sevi, novēlu veiksmi turpmākajās sezonās!