Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Dubra un BATE iegūst Baltkrievijas kausu

Rolands Eliņš

Dubra un BATE iegūst Baltkrievijas kausu
Kaspars Dubra
Foto: By.tribuna.com/

Kaspara Dubras pārstāvētā BATE šodien izcīnīja uzvaru Baltkrievijas kausa finālā, ar 4:1 pārspējot "Shakhter".

Krievijas pirmajā līgā sauso spēli aizvadījis Latvijas izlases pieredzējušais vārtsargs Aleksandrs Koliņko, palīdzot "Baltika" ar 1:0 pieveikt "Sibir" vienību. "Baltika" sākumsastāvā bija arī Artūrs Zjuzins, kurš nospēlēja 71 minūti, līdz tika nomainīts. Komanda līdz ar to izcīnījusi svarīgus trīs punktus cīņā par palikšanu pirmajā līgā un saglabā 15. vietu kopvērtējumā, taču izkrišanas zona ir tikai viena punkta attālumā.

"Saratov" sastāvā uz maiņu spēlē pret "Dynamo SPB" devās Vladislavs Gabovs. Viņam nākot laukumā 79. minūtē, rezultāts bija 2:0, un vēlāk "Saratov" guva arī trešos vārtus, uzvarot 3:0. Uzvara arī Oļegam Laizānam un "Yenisey", kura ar 3:1 pārspēja "Khimik". Laizāns nospēlēja visas 90 minūtes un palīdzēja komandai pacelties uz devīto vietu kopvērtējumā.

Baltkrievijas čempiones BATE rezervē šodien palika Kaspars Dubra, kura komanda Baltkrievijas kausa finālā ar 4:1 pārspēja "Shakhter". BATE kausu ieguvusi pēc piecu gadu pārtraukuma un trešo reizi savas pastāvēšanas vēsturē. Kasparam Dubram šī ir otrā trofeja kopā ar BATE komandu, jo martā tika izcīnīta uzvara arī Baltkrievijas Superkausa spēlē.

Savukārt Andrejam Kovaļovam garam paslīdējis Moldovas kauss, jo finālspēlē viņa "Dacia" šodien pagarinājumā ar 2:3 piekāpās "Sheriff" vienībai.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja