Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevam pirmie vārti Ungārijā šogad

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rudņevam pirmie vārti Ungārijā šogad
Artjoms Rudņevs
Foto: www.ztefc.hu

Ar pirmo vārtu Ungārijas čempionātā futbolā šajā gadā izcēlies Latvijas U-21 izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, kurš ar precīzu raidījumu 2.puslaikā palīdzēja savai "ZTE" tikt pie punkta viesos pret "Kecskeméti".

Ungārijas čempionāta 24. kārtas spēlē šodien 3 500 skatītāju klātbūtnē mūsu uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā "ZTE" viesos tikās ar vienu no turnīra lejasgala komandām "Kecskeméti". Tiesa gan, mājinieki otrajā puslaikā panāca 2:0, un "ZTE" nācās pielikt visas pūles, lai nezaudētu. 67.minūtē ar pirmo vārtu guvumu šajā gadā un 12. šajā sezonā izcēlās Rudņevs, kurš pēc partnera piespēles raidīja bumbu vārtos no 10 metru attāluma. Savukārt 89. minūtē "ZTE" izrāva neizšķirtu. Rudņevs laukumā pavadīja visas 90 minūtes un vēl divreiz atradās labā sitiena pozīcijā, tomēr savas iespējas izmantot nespēja. Turnīra tabulā ar 40 punktiem 24 spēlēs "ZTE" ieņem 3. vietu, par 13 punktiem atpaliekot no līderes "Videoton". Cits Latvijas futbolists Vadims Žuļevs šodien atkal palika rezervē "Papa" spēlē pret "Honved" (mačs vēl turpinās).

Skotijas 1. divīzijas čempionu titulu šodien kārtīgi atzīmēja Naura Bulvīša pārstāvētā "Inverness C.T.", kas viesos ar 7:0 samala miltos "Ayr United". Bulvītis laukumā devās uz maiņu jau 26. minūtē, nomainot savainoto komandas biedru. Līdz sezonas beigām atlikusi vēl viena kārta. Turpat Skotijā 2. divīzijā zaudējumu ar 0:1 viesos pret "Stirling Albion" piedzīvoja "Clyde", kuras rindās Aleksandrs Gramovičs laukumā pavadīja visu spēli, bet Dmitrijs Borisovs palika rezervē. Savukārt "Brechin City" ar 0:4 atzina "Cowdenbeath" pārākumu. Krišjānis Vallers nospēlēja 74 minūtes, bet Antons Kurakins savainojuma dēļ mačā nepiedalījās. Tāpat Andrejs Štolcers netika pieteikts Anglijas "Conference" spēlei starp "Hayes&Yeading" un "Wrexham" (0:1).

Bulgārijas čempionātā futbolā pie uzvaras šodien tika Sofijas "CSKA", kas viesos ar 3:1 apspēlēja "Slavia". Viktors Morozs devās laukumā uz maiņu 86. minūtē un palīdzēja komandai nosargāt uzvaru. Ar 54 punktiem 27 spēlēs "CSKA" ieņem 2. vietu turnīra tabulā, par četriem punktiem atpaliekot no līderes "Litex", kam mačs rezervē. Līdz čempionāta beigām vēl trīs kārtas. Savukārt Rumānijas čempionāta mačam starp Bukarestes "Rapid" un "Otelul Galati" (0:0) netika pieteikts Edgars Gauračs.

Azerbaidžānas čempionātā futbolā pie punkta izbraukumā šodien tika Pāvela Doroševa pārstāvētā "Qabala", kas cīnījās neizšķirti 1:1 pret "Karabakh". Mūsu vārtsargs laukumā pavadīja visas 90 minūtes un vairākkārt glāba komandu no vārtu zaudējuma, tostarp pašā mača galotnē. "Qabala" turnīra tabulā ir 6. vietā ar 16 punktiem, no priekšā esošās "Netchi" atpaliekot par četriem punktiem. Savukārt Kiprā šodien zaudēja Limasolas "Aris", kas ar 0:2 atzina "Doxa" pārākumu. Vitālijs Rečickis izgāja "Aris" pamatsastāvā un nospēlēja 60 minūtes. "Aris" ir saglabājusi vietu Kipras augstākajā līgā.

Izmantotie resursi:
tudositas.nso.hu
bbc.com
gong.bg
prosport.ro
pfl.az
shootandgoal.com

  +1 [+] [-]

, 2010-04-24 20:27, pirms 14 gadiem
nja prieks par rudnevu bet man liekas ka gaurucs driz brauks majas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-04-24 21:30, pirms 14 gadiem
maisam gals ir vaļā ...

  +2 [+] [-]

, 2010-04-24 21:46, pirms 14 gadiem
Malacis, Artjom! Apsveicu. Novēlu izcīnīt medaļas. Ja ne zelta, tad vismaz sudraba vai tās pašas bronzas kaluma. Turies.

Pārsteigums par Morozu. Šoreiz patīkams pat. Laukumā pat ticis. Ceru, ka tā ir pozitīva zīme ilgtermiņā, ne tikai uz vienu spēli.

Liels prieks arī par Rečicki, kurš spēlē Kiprā un vēl jo vairāk par Bulvīti un Doroševu...

     [+] [-]

, 2010-04-25 22:42, pirms 14 gadiem
Rudnevs's goal vs. Kecskemét can you watch at zte.hu! (We uploaded the video highlights of the Kecskemét-ZTE match)

We wish the best for Latvian football!
zte.hu