Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Par Rudņeva nākotni pretrunīga informācija, atlaiž Ikaunieka treneri

Agris Suveizda

Par Rudņeva nākotni pretrunīga informācija, atlaiž Ikaunieka treneri
Artjoms Rudņevs pret Ziemeļīriju (0:1)
Foto: AFP/Scanpix

Viens no Polijas lielākajiem futbola portāliem weszlo.pl publicējis rakstu, kurā apgalvo, ka Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs ir pavisam tuvu tam, lai atgrieztos savā bijušajā klubā Poznaņas "Lech". Tomēr Hamburgas laikraksts Mopo ziņo pavisam ko citu.

"Artjoms Rudņevs ir pussoli no atgriešanās Poznaņas "Lech", teikts weszlo.pl publikācijas virsrakstā. "Artjoms Rudņevs pat nav soli, bet gan sīku solīšu attālumā no Poznaņas "Lech". Būtu jānotiek kaut kam patiesi negaidītam, lai Latvijas uzbrucējs ziemā neatgrieztos Bulgāru ielā [tajā atrodas Poznaņas "Lech" stadions]."

"Viss lieliski sakrīt," rakstā turpināts. ""Lech" steidzami meklē uzbrucēju, jo [vācu uzbrucējs Deniss] Tomalla nerāda gaidīto sniegumu [šosezon 13 spēles, trīs pamatsastāvā, nevienu vārtu], bet [33 gadus vecajam polim] Marcinam Robakam (5/7+2 vārti), kurš vairs nav nekāds jaunais, joprojām ir veselības problēmas. Savukārt Rudņevs meklē klubu, jo šosezon ir aizvadījis tikai piecas spēles un tās pašas Hamburgas rezerves komandā. Ar spēlēšanu HSV pirmajā komandā viņš var nerēķināties."

Rudņevs savulaik Poznaņā pavadīja divas sezonas un joprojām ir fanu mīlulis. "Lech" kreklā, rēķinot visus turnīrus, daugavpilietis aizvadīja 73 spēles un guva 45 vārtus, bet 2012. gada vasarā par trīsarpus miljoniem eiro tika pārdots Vācijas Bundeslīgas klubam "Hamburg". Un tomēr, lai arī Rudņevam vasarā beigsies līgums, 27 gadus vecais uzbrucējs joprojām ir noskaņots to atstrādāt līdz pat pēdējai dienai.

"Artjomam Rudņevam HSV rindās nav nekādas perspektīvas, bosi ļoti labprāt viņu atdotu kādam citam klubam. Taču par to viņi var aizmirst - latvietis liedzās, tāpat kā vasarā, un arī šoreiz paliks," raksta Mopo.de. "HSV no Rudņeva vaļā netiks. "Viņš ir pilnībā koncentrējies Hamburgai," saka sporta direktors Peters Knēbels, kurš pirms neilga laika runāja ar Rudņevu un palika ar garu degunu. Rudņevs vēlas palikt. Jau atkal. "Žēl, jo izskatās, ka būtu bijuši interesenti viņa iegādei," zina Knēbels. "Tacu Artjomam ir citi plāni," vācu portālā turpināts.

Tikmēr bez galvenā trenera palikusi Jāņa Ikaunieka pārstāvētā "Metz", kas gadu noslēdza ar pieciem zaudējumiem sešās spēlēs un no amata atbrīvoja beļģu speciālistu Žozē Rigā. Lai arī līdz labāko trijniekam ir tikai viens punkts, sestā vieta tabulā neatbilst kluba ambīcijām. Jaunais treneris tiks prezentēts rīt, un paredzams, ka tas būs Filips Hinšbergers, kurš visu spēlētāja karjeru pavadīja tieši "Metz" sastāvā. 56 gadus vecais francūzis šobrīd ir cita "Ligue 2" kluba "Creteil" galvenais treneris. Gada laikā, kopš Ikaunieks pārstāv "Metz", tā jau ir otrā treneru maiņa.

Izmantotie resursi:
Rudnevs o pół kroku od powrotu do Lecha Poznań...
Bitter für den HSV - Dickkopf Rudi will wieder...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-12-23 19:46, pirms 9 gadiem
Es domāju, ka Tev vajag padomāt vēl.
Leino33 rakstīja: Izlasē Rudņevam domāju vajadzēja kārt botas pie sienas.

  +5 [+] [-]

, 2015-12-23 19:49, pirms 9 gadiem
Blefs vistīrākais .. Rudņevs atstrādās Hamburgeru līgumu un turpat Fāterlandē vien paliks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-12-23 20:01, pirms 9 gadiem
Leino33 rakstīja: Kāda trešā līga kopā ar Rietumu ekspresi?
Nu gandrīz vai ... Nevaru saprast kā spēlētājs ar tik spožu debiju Hamburgā, ja atceros padsmit vārti un vēl hattriks pret Juvi var tik pat strauji atslābt .. labi tur Polija un Ungārija kur viņš nošefoja pirmās sezonas, bet budeslīgā ta cerīgi čalis ies;aka.

  -1 [+] [-]

, 2015-12-23 20:13, pirms 9 gadiem
Zuluss rakstīja: Nu gandrīz vai ... Nevaru saprast kā spēlētājs ar tik spožu debiju Hamburgā, ja atceros padsmit vārti un vēl hattriks pret Juvi var tik pat strauji atslābt .. labi tur Polija un Ungārija kur viņš nošefoja pirmās sezonas, bet budeslīgā ta cerīgi čalis ies;aka.
''Hamburgā'' - jā! Tik tiešām ekspert! Viņš hat-tricku guva pret Juventusu spēlējot Hamburgas Lech sastāvā!

To viņš izdarīja kad spēlēja Poznaņā! nevis Hamburgā!
Skatos tev ir ļoti bieži dažādas faktu kļūdas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-12-23 20:18, pirms 9 gadiem
Par Rudņevu! :
Visi kuri nezina, būtu jāzina!
Viņam maksā 1,1Meur sezonā! Kādēļ lai viņš aizietu ātrāk uz kaut kurieni par stipri zemāku atalgojumu? + Sieva sen jau kā iekārtojusies Hamburgā!
Viņam atklāti sakot tā Polija nav vajadzīga! Viņš var atļauties spēlēt 2-3 līgu klubos un nodzīvot savu dzīvi Hamburgā! Ko viņš arī darīs!

  -1 [+] [-]

, 2015-12-23 20:19, pirms 9 gadiem
Leino33 rakstīja: Rudņevs vairāk vai mazāk atgādina Gorkšu, bez spēļu normālas spēļu prakses, bet izlasē jāspēlē.
Tu labāk paskaties cik tad bieži šogad viņš ir spēlējis pirms kaut ko tādu raksti!
Pilnīgas muļķības izdomā!

  +1 [+] [-]

, 2015-12-23 20:27, pirms 9 gadiem
Jankam nav tomēr paveicies ar pāreju

     [+] [-]

, 2015-12-23 20:51, pirms 9 gadiem
BayernM rakstīja: ''Hamburgā'' - jā! Tik tiešām ekspert! Viņš hat-tricku guva pret Juventusu spēlējot Hamburgas Lech sastāvā!

To viņš izdarīja kad spēlēja Poznaņā! nevis Hamburgā!
Skatos tev ir ļoti bieži dažādas faktu kļūdas!
Nekļūdās Dievs, Ņūtona likumi un SC izcilnieki .. ja par tēmu, tad doma bija ne jau par to kuras komandas sastāvā tika gūts tricks pret Juvi, bet tas, ka Rudņevam kritiens bez atpakaļceļa.

     [+] [-]

, 2015-12-23 22:28, pirms 9 gadiem
Tambovas Vilki , vairāk nekas.

     [+] [-]

, 2015-12-24 00:17, pirms 9 gadiem
Nu Metz spēlēja kā āmurgalvas, pareizi ir, ka atlaida treneri. Ikaunieks izcīnīs vietu, tam ticu.
Par Rudņevu runājot, gribētos, lai viņš vēl Bundeslīgā uzspēlē, nav viņš vēl tik vecs, lai dotos uz Lech.

  -1 [+] [-]

, 2015-12-24 00:52, pirms 9 gadiem
Gribētos, lai Rudņevs paliek Bundeslīgā, tad vismaz 2016. gadā mums varētu būt divi Latvijas pārstāvji, es teikšu - spēcīgākajā futbola līgā manuprāt, jo Rakels 99% nākošajā sezonā pakos čemodānus Vācijās virzienā!

     [+] [-]

, 2015-12-24 01:50, pirms 9 gadiem
BayernM rakstīja: Par Rudņevu! :
Visi kuri nezina, būtu jāzina!
Viņam maksā 1,1Meur sezonā! Kādēļ lai viņš aizietu ātrāk uz kaut kurieni par stipri zemāku atalgojumu? + Sieva sen jau kā iekārtojusies Hamburgā!
Viņam atklāti sakot tā Polija nav vajadzīga! Viņš var atļauties spēlēt 2-3 līgu klubos un nodzīvot savu dzīvi Hamburgā! Ko viņš arī darīs!
Cik ilgi viņam vēl līgums?
Tu jau runā tā, it kā tas (un nauda) būtu uz mūžu. Galīgi neticu, ka pēc demonstrētās attieksmes viņš jelkad vēl dabūs kādu līgumu Vācijā. Un tad ar iežmiegto asti kājstarpē būs vien jādodas uz nevajadzīgo Poliju (galvenais, pirms tam vēl nedaudz parunāt presē, cik ļoti viņam to nevajag).

  +4 [+] [-]

, 2015-12-24 01:54, pirms 9 gadiem
S burtu nevajag, latviešu valodu, izlasi ne, nav nekāds brīnums, ka trenēties droši vien arī nevajag. Tāds švakuļa raksturs.

  +1 [+] [-]

, 2015-12-24 08:47, pirms 9 gadiem
Pēdējā sezonā Rudi saņem apmēram 1,5 miljoni. Skatīsimies kas notiks transfēru periodā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-12-24 22:34, pirms 9 gadiem
alexy rakstīja: S burtu nevajag, latviešu valodu, izlasi ne, nav nekāds brīnums, ka trenēties droši vien arī nevajag. Tāds švakuļa raksturs.
Kad Rudņevs atnāca uz Hamburgu, viņš pieprasīja, lai uzvārds uz krekla būtu Rudnevs. Viņu neapmierināja iepriekšējais poļu slāviskās rakstības variants.

  -1 [+] [-]

, 2015-12-25 16:28, pirms 9 gadiem
Vidzemes latgalis rakstīja: Kad Rudņevs atnāca uz Hamburgu, viņš pieprasīja, lai uzvārds uz krekla būtu Rudnevs. Viņu neapmierināja iepriekšējais poļu slāviskās rakstības variants.
viņš tev par to stāstīja vai vnk glāstīja ?