Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šabalam vēl jāgaida, Timofejevs pārbaudi neiztur

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Šabalam vēl jāgaida, Timofejevs pārbaudi neiztur
Valērijs Šabala
Foto: Miedzlegnica.eu

Informējam par Latvijas futbola leģionāru gaitām, mēģinot iekārtoties ārzemju klubos, kā arī par Eduarda Višņakova un Jāņa Krūmiņa palikšanu rezervē savu klubu sastāvos.

Jau ziņojām, ka Valērijs Šabala atrodas pārbaudē Čehijas augstākās līgas klubā "Pribram" (9.vieta 16 komandu konkurencē). Principā Šabala šo pārbaudi ir izturējis un "Pribram" vēlas redzēt Latvijas izlases uzbrucēju savā sastāvā, taču pretēji transfermarkt.co.uk ziņotajam Valērijs vēl tomēr nav pilntiesīgs šīs čehu komandas spēlētājs. Šobrīd vēl jāgaida Šabalas īpašnieces "Club Brugge" piekrišana (pastāv iespēja, ka beļģu klubs izvirza savas prasības attiecībā uz Šabalas algas apmaksāšanu) un pilnīgai skaidrībai jābūt nākamnedēļ. Šodien Šabala "Pribram" sastāvā nospēlēja 70 minūtes un ar vieniem gūtiem vārtiem (1.minūtē!) kaldināja savas komandas 4:0 uzvaru pārbaudes mačā pret "Pisek".

Citā Čehijas komandā "Zbrojovka" (7.vieta) no Brno pārbaudi nav izturējis Oļegs Timofejevs. Viņa vietā klubs parakstījis līgumu ar citu malējo aizsargu. Timofejevs atgriezīsies Latvijā, tiesa, transfēru periods turpinās un nav izslēgts, ka parādīsies vēl kāds ārzemju kluba variants.

Eduarda Višņakova "Westerlo", kas pirms šodienas atrodās pēdējā 16.vietā (toties uzvarēja iepriekšējā kārtā, pietuvojoties drošajai zonai), šodien izbraukumā tikās ar 11.pozīcijas īpašnieci "Sint Truiden". Višņakovs, kurš Beļģijas čempionāta mačos pamatsastāvā nav bijis kopš oktobra un lielākoties nāk uz maiņu, šodien arī bija uz rezervistu soliņa, taču laukumā netika. Iespējams, to ietekmēja labvēlīgā spēles gaita - lai gan "Westerlo" puslaiku zaudēja, 57. un 73.minūtē gūtie vārti ļāva izvirzīties vadībā un uzbrukuma glābējs šodien nebija nepieciešams. "Westerlo" noturēja 2:1 uzvaru, izcīnīja 2.uzvaru pēc kārtas un pameta pēdējo vietu, paceļoties uz 15. (no 16) vietu. Beļģijas spēcīgāko līgu pametīs tikai pēdējā vietā palikusī komanda.

Tāpat šodien Latvijas vārtsarga Jāņa Krūmiņa pārstāvētā „Paphos” komanda Kipras čempionātā izbraukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar „Achnas” futbolistiem. Krūmiņš, kurš šosezon ir piedalījies četros mačos, šoreiz bija pieteikts spēlei, bet palika rezervē. Tiesa, kā Sportacentrs.com pastāstīja spēlētāja aģents Artis Novickis, Krūmiņš tikai formāli bija ierakstīts spēles pieteikumā, bet reāli viņa stadionā nebija un iemesls nav no patīkamākajiem - meniska trauma. Jau pirmdien Krūmiņu operēs un ilgāku laiku latviešu vārtsargs futbolu spēlēt nevarēs. „Paphos” ar 15 punktiem 20 mačos ieņem 12. vietu 14 komandu konkurencē.

Vakar "Metz" pieteikumā nebija Jāņa Ikaunieka. Bez viņa komanda Francijas pēc spēka 2.līgas mačā ar 2:1 uzvarēja vienu no pastarītēm "Creteil", atspēlējoties no 0:1 un uzvaras vārtus gūstot vien 79.minūtē. Francijas augstākajā līgā iekļūs trīs komandas, un "Metz" šobrīd ieņem tieši 3.vietu, taču, pirmkārt, TOP2 ir patālu (6-7 punktu attālumā), bet, otrkārt, divas konkurentes rīt tiksies savā starpā un mača uzvarētāja, ja tāda būs, nostums "Metz" uz 4.vietu.

Vakar Austrijas "Mattersburg" sastāvā pārbaudes spēlē 60 minūtes aizvadīja Vitālijs Maksimenko, piedzīvojot 0:2 zaudējumu pret Maskavas "Dynamo". Abus vārtus Austrijas klubs ielaida 1.puslaikā.

  +3 [+] [-]

, 2016-01-23 23:35, pirms 9 gadiem
Jānis Krūmiņš šonedēļ treniņā guva traumu un pirmdien jau tiks veikta meniska operācija. Rehabilitācijas periods plānojas 4-6 nedēļas.

  +2 [+] [-]

, 2016-01-23 23:38, pirms 9 gadiem
Prieks par Šabalu. Cerams Brugge nekādus šķēršļus neliks un redzēsim Valēriju atkal Čehijā. Tas, ka ir rezultatīvs pārbaudes mačos, noteikti palīdzēs, kad atsāksies sezona. No pretieku nometnes Pisek, starp citu, Mettā ieradās pērnajā sezonā redzētais franču aizsargs Ismails Gitī.

Redzēsim, kas būs ar Timofejevu. Skaidrs, ka Skonto nelabprāt atgriezīsies, ņemot vērā parādus. Droši vien gaidīs vēl kādu piedāvājumu vai mēģinās citā Virslīgas komandā iekārtoties.

  +2 [+] [-]

, 2016-01-23 23:39, pirms 9 gadiem
artisnovickis rakstīja: Jānis Krūmiņš šonedēļ treniņā guva traumu un pirmdien jau tiks veikta meniska operācija. Rehabilitācijas periods plānojas 4-6 nedēļas.
Ātru atlabšanu!