Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Romanovs atkal rezervē; "Slavia" uzvara

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Romanovs atkal rezervē; "Slavia" uzvara
Deniss Romanovs
Foto: www.slavia.cz

Denisa Romanova pārstāvētais klubs Prāgas "Slavia" Čehijas čempionāta kārtējā spēlē ar 3:1 uzvarēja Ostravas "Banik", bet Deniss atkal palika rezervē.

Latvijas izlases kandidāts Deniss Romanovs joprojām netiek laukumā Prāgas "Slavia" komandas rindās. Ja sezonas sākumā to varēja izskaidrot ar Eirokausu diskvalifikāciju, tagad treneris vienkārši priekšroku dod komandas veterānam Martinam Vanjakam, kurš sezonas sākumā bija otrais vārtsargs aiz Jana Hanuša. Arī spēlē pret "Banik" Deniss palika rezervē.

Pati spēle "Slavia" izvērtās veiksmīga, kaut arī pirmā puslaika 35. minūtē vadībā izvirzījās viesi no Ostravas. Puslaika izskaņā "Slavia" rezultātu izlīdzināja, bet otrajā puslaikā guva vēl divus vārtus, uzvarot ar 3:1.

Pēc astoņām aizvadītām kārtām "Slavia" ar 15 punktiem ieņem trešo vietu, no līderes "Teplice" atpaliekot vienas uzvaras tiesu. Krietni neveiksmīgāk sezonu iesākusi Maksima Uvarenko "Slovan", kas ieņem tikai 11. pozīciju.

Izmantotie resursi:
slavia.cz

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-22 19:11, pirms 15 gadiem
masterboy rakstīja: pats visu sachakareeja tagad ciesh no taa!
..pirms sezonas bija lieliska iespeeja buut pirmajam , bet zinaam kaa viss beidzaas!!
Ar ko tad??? Viņš nespēlēja tāpēc, ka ieprekšējā sezonā Dinamo sastāvā bija dabūjis diskvalifikāciju. Ar Slavia tam nebija nekāda sakara!