Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kaļiņingradas trio piekāpjas līderei, "Torpedo" bez Gaurača zaudē Lužņikos

Agris Suveizda

Kaļiņingradas trio piekāpjas līderei, "Torpedo" bez Gaurača zaudē Lužņikos
Artūrs Zjuzins
Foto: www.fc-baltika.ru

Šovakar kārtējās spēles Krievijas pēc spēka otrajā līgā aizvadījuši vairāki Latvijas futbolisti. Aleksandra Koliņko, Artūra Zjuzina un Alekseja Višņakova pārstāvētā "Baltika" ar 0:1 piekāpās līgas līderei "Ufa" (0:1), savukārt Maskavas "Torpedo" bez Edgara Gaurača piedzīvoja zaudējumu Lužņiku sporta kompleksā - 0:1 pret Belgorodas "Salyut".

Vēl nesen Kaļiņingradas "Baltika" bija reāla pretendente cīņai par iekļūšanu Krievijas Premjerlīgā, taču tagad komanda trīs spēles nav guvusi vārtus un izcīnījusi tikai vienu punktu. Šovakar "Baltika" ar 0:1 izbraukumā zaudēja līderei "Ufa", kura spēra vēl vienu soli pretī Premjerlīgai. Aleksandrs Koliņko palika rezervē (pēc ziemas pārtraukuma vārtsargi spēles dalījuši uz pusēm), bet Artūrs Zjuzins un Aleksejs Višņakovs laukumā pavadīja visu maču. "Baltika" ar 40 punktiem 27 spēlēs ieņem piekto vietu, bet no "play-off" zonas atpaliek par pieciem punktiem - konkurentēm vēl ir spēle rezervē.

Identiskus zaudējumus ar rezultātu 0:1 piedzīvoja arī pārējie Latvijas futbolistu klubi. Maskavas "Torpedo" savas mājvietas zāliena neatbilstības dēļ Belgorodas "Salyut" uzņēma Lužņiku sporta kompleksā. Kaut arī "Salyut" spēli pabeidza tikai deviņu vīru sastāvā, "Torpedo" vairākumu izmantot nespēja - pirmais noraidījums bija 45.minūtē, bet 61.minūtē "Torpedo" ielaida vārtus. Otrā sarkanā kartīte tika parādīta 85.minūtē. Edgars Gauračs savainojuma dēļ netika iekļauts pieteikumā. "Torpedo" ar 26 punktiem 26 spēlēs 17 komandu konkurencē ir 14.vietā un tikai par trim punktiem apsteidz izkrišanas zonu.

Kārtējo neveiksmi piedzīvoja arī līgas pastarīte Astrahaņas "Volgar", kas piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas - šo piecu maču laikā ir gūti tikai vieni vārti. Pēdējoreiz "Volgar" uzvarēja tālajā 2012.gada otrajā oktobrī - kopš tās spēles 14 mačos ir piedzīvoti 11 zaudējumi. Ivans Lukjanovs pēc pāriešanas uz "Volgar" ir piedalījies visās sešās spēlēs un šoreiz laukumā devās otrā puslaika pašā sākumā. "Volgar" 19 punktiem 27 spēlēs tabulā ieņem pēdējo vietu.

Izmantotie resursi:
Футбольная национальная лига

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-22 22:51, pirms 11 gadiem
Lukjanova karjeras attīstība turpina apbēdināt. Pieļauju, ka pāris gadus iepriekš, Ivanam spēlējot Polijā, kādam vēl bez manis likās, ka tur var iznākt ja ne gluži Cauņa, tad kkas labs.
Nav jau vairs 18

     [+] [-]

, 2013-04-22 23:03, pirms 11 gadiem
DaMarcus rakstīja: Lukjanova karjeras attīstība turpina apbēdināt. Pieļauju, ka pāris gadus iepriekš, Ivanam spēlējot Polijā, kādam vēl bez manis likās, ka tur var iznākt ja ne gluži Cauņa, tad kkas labs.
Nav jau vairs 18
Kautkas viņam notika esot Ukrainā. Pirmo spēli nospēlēja teicami un pēc tam bums, vairs pat sastāvā netika. Tā Krievijas 1. līga tas pats Azerbaidžānas variants - maksā labi, bet sportiskā izaugsme nekāda.