Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņinam zaudējums pret līderi, Ivanovam vārti Azerbaidžānā

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Vaņinam zaudējums pret līderi, Ivanovam vārti Azerbaidžānā
Andris Vaņins
Foto: www.blick.ch

Šodien Šveices Superlīgā Andris Vaņins un "Sion" ar 0:3 kapitulēja turnīra līderei "Basel", pietuvojoties pārspēlēm par palikšanu čempionātā. Patīkamākas ziņas pienākušas no Azerbaidžānas - Deniss Ivanovs guvis vārtus "Baku" 4:2 uzvarā pret "Karabakh", bet Ģirts Karlsons piedalījies Baku "Inter" vārtu guvumā. Tāpat mačus dažādās līgās šodien un vakar aizvadījuši vēl daudzi mūsu leģionāri.

Šveices Superlīgā Andra Vaņina "Sion" tikās ar čempionvienību "Basel". Diemžēl Siona piedzīvoja zaudējumu ar 0:3, pietuvojoties pārspēlēm par vietas saglabāšanu līgā. Vaņins pāris reizes glāba savu komandu, tomēr trīs reizes bija spiests kapitulēt. Vakar Aleksandra Cauņas CSKA Krievijas Premjerlīgā Maskavas derbijā ar 0:1 piekāpās "Dinamo". Cauņa bija pieteikumā, bet laukumā neizgāja. Tabulā CSKA atrodas ceturtajā vietā.

Azerbaidžānā vārtus guva Deniss Ivanovs, palīdzot savai un Māra Verpakovska "Baku" viesos ar 4:2 uzvarēt "Karabakh". Ivanovs izcēlās jau mača 14. minūtē, pēc standartsituācijas raidot bumbu vārtos ar galvu. Pirmais puslaiks beidzās ar 1:1, bet izšķirošo pārsvaru Baku ieguva no 62. līdz 75. minūtei, kad izcēlās trīs reizes. Verpakovskis laukumā nāca līdz ar otrā puslaika sākumu, tā vidū nopelnot arī brīdinājumu. Turnīra tabulā "Baku" ir piektā.

Ģirts Karlsons nospēlēja visas 90 minūtes Baku "Inter" uzvarā pret nu jau bijušo Pāvela Doroševa klubu "Qabala" – 2:1. Karlsons aktīvi piedalījās komandas pirmo vārtu gūšanā. "Inter" ir turnīra vicelīdere. Savukārt vakar Igora Tarasova un Andreja Rubina "Simurq" ar 2:1 pieveica līgas vājāko komandu "Sumqayıt". Rubina pieteikumā nebija, toties Tarasovs laukumā aizvadīja visas 90 minūtes.

Polijas Ekstraklasē Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana Gdaņskas "Lechia" cīnījās 1:1 ar līgas trešo spēcīgāko komandu Vroclavas "Slask". Kožana pieteikumā nebija, bet Lukjanovs nāca uz maiņu 63. minūtē. Andreja Perepļotkina "Nasaf" Uzbekistānas čempionātā ar 0:1 piekāpās "Andijan". Perepļotkins nespēlēja. Ukrainas 1. līgā "Sevastopol" ar 2:0 uzvarēja "Zirka". Jevgēņijs Kosmačovs spēlēja līdz 55. minūtei. Atkal laukumā "Valleta" sastāvā Maltas čempionātā nedevās Aleksandrs Čekulajevs, no soliņa noskatoties komandas 2:0 uzvarā pret "Birkirkara".

Igora Kozlova un Intara Kirhnera "Šiaulai" Lietuvā ar 0:1 zaudēja "Dainava", savukārt Aleksandra Solovjova "Tauras" ar tādu pašu rezultātu piekāpās "Banga" vienībai. "Kruoja" ar 2:1 pieveica "Sūduva", Mārim Eltermanim vārtus sargājot visu spēli. Valērijs Čistjakovs devās laukumā uz maiņu 87. minūtē. Vakar Igaunijā Narvas "Trans" zaudēja Tallinas "Flora" ar 1:2. Pamatsastāvā izgāja gan Aleksandrs Abramenko, gan Aleksejs Kuplovs-Oginskis, gan Dmitrijs Borisovs.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja