Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņinam sausā spēle, Ivanovs atgriežas laukumā

Agris Suveizda

Vaņinam sausā spēle, Ivanovs atgriežas laukumā
Andris Vaņins
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien kārtējās spēles aizvadījuši vairāku Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. Šveices Superlīgā Andris Vaņins un "Sion" savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar Bernes "Young Boys", savukārt Denisa Ivanova pārstāvētais "Baki" atzina "Qarabaq" pārākumu (0:1).

Pamazām noslēgumam tuvojas Šveices Superlīgas sezona, un Andris Vaņins un "Sion" šodien savā laukumā uzņēma tikai septītajā vietā esošo Bernes "Young Boys". Spēlē vārti tā arī netika gūti, un Vaņins svinēja astoto sauso spēli šosezon. "Sion" vēl vairāk attālinājās no sezonas sākumā cerētās UEFA Čempionu līgas, taču bez Eirokausiem, visticamāk, nepaliks. Sionas komanda ar 42 punktiem 28 kārtās tabulā ieņem ceturto vietu, bet Eirokausiem kvalificēsies piecas labākās vienības. "Sion" pēdējo septiņu maču laikā ir tikai viena uzvara, bet "Young Boys" tikpat uzvaru ir pēdējās deviņās spēlēs.

Zaudējumu Azerbaidžānā piedzīvoja "Baki", kas ar 0:1 spēles izskaņā piekāpās "Qarabaq". Galvaspilsētas komanda ar 35 punktiem 27 spēlēs ieņem piekto vietu un no līderes "Neftchi" atpaliek par 19 punktiem. Pēc trīs maču pārtraukuma laukumā atgriezās Deniss Ivanovs, kurš aizvadīja pilnu spēli. Latvijas izlases aizsargs kluba pamatsastāvā devās pirmoreiz kopš trešā marta. Pilna spēle un zaudējums ar 0:1 šodien arī Denisam Rakelam, kura GKS zaudēja Polijas pēc spēka otrās līgas līderei "Nieciecza". Rakels pie 0:1 beigās varēja izlīdzināt, tomēr viņa sitienu pēdējā brīdī atvairīja pretinieku... aizsargs, izsitot no tukšiem vārtiem. GKS ar 33 punktiem 23 mačos 18 komandu konkurencē ir devītā. Zaudējums arī Mārim Eltermanim, ar kuru vārtos "Kruoja" ar 0:2 zaudēja Lietuvas čempionāta līderei "Atlantas". "Kruoja" ar 13 punktiem septiņās spēlēs ir ceturtā.

Savukārt laukumā netika vairāki Latvijas futbolisti Baltkrievijas un Dienvidāfrikas čempionātos. Vairākkārtējā Baltkrievijas čempione Borisovas BATE ar Germanu Māliņu rezervē apspēlēja Brestas "Dinamo". BATE jau 62.minūtē bija vadībā ar 3:0, bet beigās pamanījās ielaist divus vārtus - 3:2. Grodņas "Neman" ar 0:1 zaudēja "Minsk", bet Vadima Gospodara pieteikumā nebija. "Neman", par spīti neveiksmei, ar desmit punktiem piecās spēlēs joprojām ir turnīra līdere, savukārt BATE ar tikpat punktiem ieņem trešo pozīciju. Tikmēr "Golden Arrows" izbraukumā ar 0:1 zaudēja "Bloemfentein Celtic" un ar 28 punktiem 26 spēlēs ir 13.vietā 16 komandu konkurencē. Pāvels Šteinbors palika rezervē, bet Ritus Krjauklis netika pieteikts spēlei.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...
Live Sport und News bei sport.ch
Футбол в Беларуси, Европе и мире, статистика,...
Peşəkar Futbol Liqası
gkskatowice.au

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-22 01:21, pirms 11 gadiem
Krjauklim jālūko pēc jauna kluba - tas ir vairāk nekā skaidrs. Droši vien arī Šteinboram. Kopumā visai negatīvas ziņas par leģionāriem nedēļas noslēgumā, vienīgais labi, ka Ivanovs beidzot pēc ilga laika aizvadījis spēli no zvana līdz zvanam. Jā, arī Andris jāapsveic, bet, ko darīt, ja uzbrucēji nevar iesist. Jāsamierinās ar vienu punktu.