Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračs "Torpedo" debitē ar vārtiem, Kozlovs iesit divus

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gauračs "Torpedo" debitē ar vārtiem, Kozlovs iesit divus
Edgars Gauračs <i>torpēdās</i> jau atzīmējies
Foto: www.fc-enisey.ru

Latvijas futbola leģionāri likuši par sevi skaļi runāt. Uzbrucējs Edgars Gauračs ar vārtu guvumu atzīmējis debiju Maskavas "Torpedo" rindās, savukārt Igors Kozlovs ar tālsitieniem guvis divus vārtus Lietuvas čempionātā.

Edgars Gauračs vien pāris dienas iepriekš parakstīja līgumu ar ambiciozo Krievijas Nacionālās līgas vienību Maskavas "Torpedo", bet šodien aizvadīja arī pirmo spēli. Pārbaudes mačā pret Bulgārijas U21 izlasi viņš guva vienīgos vārtus, palīdzot uzvarēt ar 1:0.

Lietuvas A līgā spožu maču aizvadījis pussargs Igors Kozlovs. Jau septītajā minūtē Igors guva vārtus ar skaistu tālsitienu, bet 34. minūtē savā stilā guva vārtus ar soda sitienu. Šogad viņa kontā jau seši vārti, bet "Šiauliai" ar 2:0 pārspēja Viļņas "REO". 90 minūtes laukumā arī Intaram Kirhneram.

Aleksandra Solovjova "Tauras" mājās ar 0:2 piekāpās "Žalgirim". Pussargam Solovjovam 90 minūtes. Turnīra tabulā "Tauras" ar 13 punktiem ieņem devīto vietu desmit klubu konkurence, savukārt "Šiauliai" ir piektie ar 24 punktiem.

Aleksandrs Cauņa vakar aizvadījis 45 minūtes Maskavas CSKA pārbaudes duelī ar "Ufa". Gan pirmais, gan otrais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 1:1. Cauņa spēlēja mača pirmajā pusē, laukumā darbojoties kopā ar pamatspēkiem.

Polijā drīz vien jaunu klubu atradīs Ivans Lukjanovs. Nopietnu interesi par viņu izrāda čempioni Vroclavas "Slask", tāpat arī Lodzas "Widzew" un Poznaņas "Lech". Līgums ar Gdaņskas "Lechia" viņam beidzas jūnija beigās.

Izmantotie resursi:
FC Šiauliai - oficialus futbolo klubo...
ФК ТОРПЕДО МОСКВА
SportoweFakty.pl - informacje, relacje live,...

  +4 [+] [-]

, 2012-06-20 22:37, pirms 12 gadiem
Rakels atgriežas atpakaļ Zagłębie Lubin (no īres).

     [+] [-]

, 2012-06-20 22:38, pirms 12 gadiem
Būtu idēali, ja Lukjanovs pārietu uz Lech!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-06-20 23:10, pirms 12 gadiem
būtu labi uz Lech
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-06-20 23:16, pirms 12 gadiem
Uz čempionvienību Lukjanovam iet būtu riskanti, jo tur var netikt pie spēlēšanas, bet nu Lech variants Latvijas futbolistu praksē jau bijis pozitīvs variants.

Apsveicu Gauraču ar veiksmīgu debiju, jācer, ka goli tupinās krist arī oficiālās spēlēs. Mazliet žēlas sajūtas pārņem, lasot par Solovjovu. Šis kadrs varēja spēlēt Burnley vēl pirsm pāris gadiem. Tagad ir Lietuvā vidusmēra klubā.

Kozlovu es ieteiktu piesaistīt kādam sevi cienošam Virslīgas klubam. Daudz šādu vietējo tālšāvienu meistaru tik tuvu nemētājas.

     [+] [-]

, 2012-06-20 23:23, pirms 12 gadiem
Lech šādus, tādus spēlētajus neņem. Viņi rūpīgi atlasa spēletājus ar potenciālu. Būtu bagi labi, ja viņš tur nokļūtu

  -1 [+] [-]

, 2012-06-21 08:23, pirms 12 gadiem
Žurka rakstīja: Būtu idēali, ja Lukjanovs pārietu uz Lech!
Ideāli ja pārietu uz MU!