Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Lechia" zaudē "Wisla", spēlē Kožans un Lukjanovs

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Lechia" zaudē "Wisla", spēlē Kožans un Lukjanovs
Sergejs Kožans
Foto: lechia.gda.pl

Šodien Polijas futbola čempionātā spēli aizvadījusi trīs mūsu futbolistu pārstāvētā Gdaņskas "Lechia". Izbraukumā ar 0:3 tika zaudēts valsts čempionei Krakovas "Wisla". Sergejam Kožanam pilns mačs, Ivans Lukjanovs laukumā nāca uz maiņu, bet Oļegs Laizāns nespēlēja.

Abas komandas pirms pāris dienām tikās Gdaņskā kausa izcīņas ceturtdaļfināla ietvaros, un toreiz, spēlējot visiem trim mūsējiem, tika nospēlēts neizšķirti 0:0. Šodien jau Polijas čempionāta spēlē pret to pašu "Wisla" rotācijas nolūkos "Lechia" treneris T.Kafarskis rezervē atstāja Ivanu Lukjanovu un Oļegu Laizānu, bet sākumsastāvā devās tikai Sergejs Kožans, kurš nospēlēja visas 90 minūtes.

1. puslaikā "Wisla" bija daudz iespēju, taču bumba vārtos spītīgi negāja, un pārtraukumā komandas devās pie 0:0. 65. minūtē "Wisla" vadību tomēr ieguva - vārtus iesita Marselo. "Lechia" treneris gandrīz uzreiz laukumā uz maiņu sūtīja Lukjanovu.

Pēc Lukjanova uznākšanas "Lechia" uzbrukums patiešām kļuva dzīvīgāks, un pāris reizes "Wisla" soda laukumā bija ugunsgrēks. Un tomēr izlīdzināt neizdevās, bet beigās Krakovas "Wisla" ātros uzbrukumos pievienoja vēl divus vārtus un uzvarēja ar 3:0. "Wisla" nostiprinājusies čempionāta vadībā, bet "Lechia" saglabā 6. pozīciju.

"Lechia" būs salda revanša iespēja jau otrdien, 23. martā, kad turpat Krakovā šīs vienības tiksies vēlreiz - tas būs kausa izcīņas ceturtdaļfināla atbildes mačs. "Lechia" mēģinās sagādāt sensāciju un izslēgt no turnīra Polijas čempioni.

     [+] [-]

, 2010-03-20 19:09, pirms 14 gadiem
Visas cerības uz kausa spēli!

     [+] [-]

, 2010-03-20 19:49, pirms 14 gadiem
tikko vel iedomajos.. ew kad Lechia spele.. un reaku jau raksts.. grr.. neredzeju..
Kapec Laizans rezerve vins tak labi spelee

     [+] [-]

, 2010-03-20 21:49, pirms 14 gadiem
ervains91 rakstīja: tikko vel iedomajos.. ew kad Lechia spele.. un reaku jau raksts.. grr.. neredzeju..
Kapec Laizans rezerve vins tak labi spelee
Rakstu palasi - rotācijas nolūkos!

     [+] [-]

, 2010-03-20 21:51, pirms 14 gadiem
Žēl, bet man ir patiess prieks, ka mūsējie tiek spēlēt pret tādu komandu. Polijā līmenis ir salīdzinoši augsts, tāpēc spēlēšana tur dod tikai progresu. Ceru, ka ar laiku Lechia sastāvā iekļausies arvien vairāk skontiešu un varbūt ne tikai.

Veiksmi!