Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevs turpina sist pārbaudes spēlēs

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rudņevs turpina sist pārbaudes spēlēs
Artjoms Rudņevs ar partneriem atzīmē vārtu guvumu
Foto: www.ztefc.hu

Kārtējās pārbaudes spēles, gatavojoties ārvalstu čempionātu sākumam, aizvadījuši mūsu leģionāri futbolā. Ar kārtējo rezultatīvu sitienu izcēlies Artjoms Rudņevs, kurš palīdzējis "ZTE" izcīnīt neizšķirtu pret "Pecsi" - 2:2.

Vakar vienīgo pārbaudes spēli treniņnometnē Svilengradā aizvadīja Viktora Moroza pārstāvētā Bulgārijas vicečempione Sofijas "CSKA", kas 105 minūšu ilgā mačā ar 1:0 pārspēja vietējo "Slivengrad", kas ikdienā spēlē Bulgārijas otrajā līgā. Morozs laukumā izgāja uz maiņu 60. minūtē, un drīz pēc tam "CSKA" arī guva vienīgos vārtus spēlē. Bulgārijas čempionāts atsāksies nākamās nedēļas nogalē. Ar 31 punktu pēc pirmā apļa "CSKA" ir 2. vietā, par četriem punktiem atpaliekot no "Litex".

Priecēt turpina Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, kurš, laukumā pavadot pirmo puslaiku, šodien atzīmējies ar precīzu sitienu pārbaudes spēlē pret "Pécsi MFC", palīdzot savai "ZTE" izcīnīt neizšķirtu 2:2. Arī Ungārijas čempionāts atsāksies nākamās nedēļas nogalē, un "ZTE" ar 26 punktiem pēc pirmā apļa ieņem 4. vietu, no līderes "Videoton" atpaliekot par septiņiem punktiem.

No treniņnometnes Turcijā mājās atgriezusies Gdaņskas "Lechia" ar visiem trim mūsu futbolistiem - Sergeju Kožanu, Oļegu Laizānu un Ivanu Lukjanovu - ierindā. Pēdējā pārbaudes spēlē ar 3:0 tika pieveikta slovāku "Tatran Prešov". Kožans, kurš šonedēļ atzīmēja savu 24. dzimšanas dienu, un Laizāns bija "Lechia" pamatsastāvā un nospēlēja attiecīgi 51 un 60 minūtes, savukārt Lukjanovs laukumā devās uz maiņu 51. minūtē. Polijas čempionāts atsāksies nākamnedēļ, "Lechia" ar 26 punktiem pēc 17 kārtām ieņem 6. vietu, no līderes Krakovas "Wisla" atpaliekot par 14 punktiem.

Savukārt Rumānijas čempionāts atsākās vakar, bet šodien pirmo spēli 2010. gadā turnīrā aizvadīja Bukarestes "Rapid", kas bez Edgara Gaurača (viņš joprojām nav pieteikts čempionātam, tāpēc šodien spēlēt nedrīkstēja) izbraukumā 18. kārtā cieta negaidītu zaudējumu pret "Poli Iasi" - 1:2. Ar 31 punktu "Rapid" pēc 18 kārtām ieņem 5. vietu turnīra tabulā, no līderes "Cluj", kam spēle rezervē, atpaliekot par trim punktiem.

Izmantotie resursi:
gong.bg
ztefc.hu
lechia.gda.pl
prosport.ro

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-02-20 21:00, pirms 14 gadiem
NobodyIsPerfect rakstīja: kur tad tas ungārs nozudis, kas te pirms tam lika viņa video iekšā?
laikam mobilais saplisis un nevareja uzfilmet !

     [+] [-]

, 2010-02-20 22:07, pirms 14 gadiem
NobodyIsPerfect rakstīja: kur tad tas ungārs nozudis, kas te pirms tam lika viņa video iekšā?
No pārbaudes spēlēm jau neliks. Liek no oficiālajiem mačiem!

     [+] [-]

, 2010-02-20 22:08, pirms 14 gadiem
Milzīgs prieks par Artjomu. Poļi ar malači. Cerams, ka Gauračs saņems ātrāk to transfēru, lai varētu spēlēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja