Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tarasovs atgriežas un uzvar, Karašausks un E.Višņakovs nespēlē

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Tarasovs atgriežas un uzvar, Karašausks un E.Višņakovs nespēlē
Igors Tarasovs
Foto: PAP / Jacek Bednarczyk

Šodien Polijas Ekstraklasē uzvaru kopā ar savu komandu Bjalistokas "Jagiellonia" guvis Igors Tarasovs. Savukārt pie spēlēšanas nav tikuši mūsu uzbrucēji Eduards Višņakovs un Artūrs Karašausks.

Polijas Ekstraklases pirmajā spēlē pēc ziemas pārtraukuma Igors Tarasovs palika Bjalistokas "Jagiellonia" rezervē, kā rezultātā ar citiem nespēlējušajiem bija spiests aizvadīt pārbaudes maču ar Latvijas 1.līgas ambiciozo komandu "Babīti" - Tarasovam tai mačā 70 minūtes, komandai minimāla 1:0 uzvara, turklāt vārtu gūšanas iespēju netrūka arī Mihaila Miholapa vadītajam Latvijas klubam. Ekstraklasē bez Tarasova "Jagiellonia" ar 0:4 zaudēja valsts grandam Varšavas "Legia" un šodien Igors atgriezās pamatsastāvā Ekstraklasē.

"Jagiellonia" 8 100 skatītāju klātbūtnē Bjalistokā 23.kārtas ietvaros uzņēma Vroclavas "Slask" (starp citu, tās sastāvā spēlēja gruzīns Laša Dvali, kurš 2013. un 2014.gadā bija "Skonto") - abām bija pa 25 punktiem, un abas cīnās, lai pēc 30 kārtām tiktu TOP8, kas sezonas izskaņā ļautu cīnīties ar labākajiem par Eirokausiem, nevis ar švakākajiem par palikšanu Ekstraklasē. Tarasovs atkal spēlēja centra aizsarga pozīcijā.

"Slask" pirmajā pusstundā spēlēja daudz labāk un ieguva pelnītu vadību, nopelnot un realizējot pendeli pēc tam, kad savā soda laukumā neapdomīgi pretinieku turēja Tarasova komandas biedrs. Tomēr "Jagiellonia" šajā spēlē atguvās un izcīnīja uzvaru. Abos vārtu guvumos "Jagiellonia" pārstāvošais Igaunijas izlases spēlētājs Konstantīns Vasiļjevs izpildīja iespaidīgus tālsitienus un katru reizi atsistās bumbas vārtos ieraidīja viņa komandas biedri. Pēdējās sekundēs "Jagiellonia" no droša vārtu guvuma glāba vārtsargs. Tarasovam pilna spēle, bet "Jagiellonia" pacēlusies uz 7.vietu.

Arī otrajā spēlē ārpus pieteikuma palicis Artūrs Karašausks, kura pārstāvētā Gļivices "Piast" atkal nospēlēja 0:0 - šoreiz pret Ščecinas "Pogon". Ja svētdien uzvarēs "Legia", tad līderes "Piast" pārsvars pār Varšavas klubu samazināsies līdz vienam punktam.

Pie spēlēšanas netika arī Eduards Višņakovs, kura "Westerlo" cieta sagrāvi viesos pret Beļģijas augstākās līgas līderi "Club Brugge" (šim klubam pieder Valērijs Šabala) - 0:6. Višņakovs bija rezervē, taču uz maiņu nāca trīs citi spēlētāji. "Westerlo" ieņem 14.vietu 16 komandu konkurencē un cīnās par neizkrišanu.

     [+] [-]

, 2016-02-20 02:57, pirms 9 gadiem
Babīte tīri tā neko, ja var pārbaudes mačus ar Polijas Ekstraklases komandām aizvadīt un ar tik minimālu rezultātu piekāpties. Skonto nemaz nebūs tik viegli uzvarēt 1. līgā šogad, ja tai pielaidīs.

     [+] [-]

, 2016-02-20 11:26, pirms 9 gadiem
Laikam neļaus gan Karašauski tā vienkārši uzspēlēt. Bet nu vismaz Rudņevs pirmajās spēlēs guva vārtus.