Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevam laimīga nedēļa, Gorkšam spēle šovakar

Andris Liepa
Andris Liepa

Rudņevam laimīga nedēļa, Gorkšam spēle šovakar
Artjoms Rudņevs
Foto: www.lechpoznan.pl

Aizvadītās nedēļas nogalē Artjoms Rudņevs guva uzvaras vārtus sava Poznaņas „Lech” labā, kas bija kā lielisks turpinājums ģimenes pieaugumam. Pats uzbrucējs apliecina – viņam tā bijusi laimīga nedēļa. Tikmēr Kasparam Gorkšam šovakar būs kārtējā spēle Anglijas Čempionātā.

Artjoms Rudņevs: „Tā bija lieliska izskaņa nedēļai, kas man bijusi ļoti laba. Nospēlējām teicamu maču, kuru izdevās uzvarēt. Neslēpšu, ka meitiņas piedzimšana deva man papildus motivāciju. Viņas nākšana pasaulē man ir liela laime, un gūtie vārti pret „Legia” ir kā laimes papildinājums. Feini, ka ar komandas biedriem bija iespēja nosvinēt šos vārtus par godu manai meitiņai.” Sporta portāls sportowefakty.pl Rudņevu 2. reizi sezonā iekļāvis kārtas simboliskajā vienpadsmitniekā. Līderis šajā ziņā ir Lietuvas izlases uzbrucējs Darvids Šerns, kurš iekļauts piecas reizes.

„Lech” tagad uzkāpis jau līdz 3. pozīcijai, tiesa, krietni atpaliekot no pirmajām divām komandām – „Wisla” pārsvars ir 12 punkti, bet „Jagiellonia” pārsvars – seši punkti. Bez tam vesela virkne komandu ir turpat aiz „Lech” muguras - Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana „Lechia” ir tikpat punktu, bet, piemēram, 13. vietā esošā Jurija Žigajeva „Widzew” no „Lech” atpaliek tikai par pieciem punktiem. Līdz čempionāta beigām vēl palikušas astoņas kārtas. Rudņevs ar deviņiem gūtajiem vārtiem ieņem 2.-3. vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, tikai par vienu precīzu raidījumu atpaliekot no līdera Andžeja Ņedzeļana („Korona”).

Šovakar ar vienu spēli noslēgsies 42. kārta Anglijas Čempionātā. Tajā Kaspara Gorkša pārstāvētā turnīra līdere „QPR” uzņems 19. pozīcijā esošo „Derby County”. „QPR” treneris Nīls Vornoks pēc iepriekšējā mača izteicās, ka Gorkšs aizvadījis labāko spēli sezonā, līdz ar to ir pamats cerēt, ka arī šovakar Gorkšs būs laukumā. „QPR” šovakar gan vēl nespēs nodrošināt ceļazīmi uz Premjerlīgu, jo pat uzvaras gadījumā 3. pozīcijas komanda četras kārtas pirms turnīra noslēguma tiks apsteigta par 11 punktiem. Taču uzvarot, atliks spert vien mikroskopisku solīti, jo ir praktiski nereāli, ka četru kārtu laikā tiks izsēts 11 punktu pārsvars. No līdzšinējās „QPR” 41 spēles Gorkšs pamatsastāvā izgājis 37 reizes un tikai četri futbolisti ir spēlējuši vairāk.

Izmantotie resursi:
KKS Lech Poznań S.A
QPR | QPRFC Scores, News, Transfers, Fixtures

  -2 [+] [-]

, 2011-04-18 11:10, pirms 13 gadiem
Gorkšs nekur neizbēgs.Būs jāspēlē Premjerlīgā.
Slēpts komentārs: kazhaaa

 -10 [+] [-]

, 2011-04-18 12:57, pirms 13 gadiem
kazhaaa rakstīja: Interesanti, ka Rudņevs intervijās ar poļu žurnālistiem jau runā poļu valodā... malacis, izmanto pie reizes iespēju ko jaunu iemācīties.
Daugavpilī izaugušie sportisti praktiski visi sakarīgi runā poliski.

  +2 [+] [-]

, 2011-04-18 13:16, pirms 13 gadiem
To jau varēja nojaust pēc žestiem pēc gūtajiem komandas vārtiem! Apsveicu!

  +7 [+] [-]

, 2011-04-18 13:36, pirms 13 gadiem
Polju valoda nav nekaada kjiinas abece, ja veel esi krievu izcelsmes, tad tas vareetu buut pavisam easy

  -2 [+] [-]

, 2011-04-18 13:53, pirms 13 gadiem
begemocz rakstīja: Polju valoda nav nekaada kjiinas abece, ja veel esi krievu izcelsmes, tad tas vareetu buut pavisam easy
nu nu... lai arī viņš pats izteicās, ka tā ir līdzīga Krievu, tomēr arī latvietim ir jāpieliek pūles, lai iemācītos un saprastu lietuviešu valodu.
P.S. ķīniešu valoda arī ir tikai valoda, lai arī balstās uz savādākiem principiem, kā indoeiropiešu valodas.
P.P.S. Jābeidz spamot sporta portālu ar valodas jautājumiem haha prieks par Rudņevu.

  -1 [+] [-]

, 2011-04-18 21:09, pirms 13 gadiem
Apsveicu vēlreiz Rudņevu ar meitiņas piedzimšanu. Šāda uzvara ir lielisks veids, kā to nosvinēt un, ja vēl pats gūsti vārtus, tad ir vispār desmitniekā.

Nu jācer, ka QPR uzvarēs un jau praktiski noliks visu pa plauktiņiem. Lai veicas Gorkšam. Nešaubos, ka būs vienpadsmitniekā.