Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevs atgriezīsies ierindā, Vornoks slavē "QPR" aizsardzību

Andris Liepa
Andris Liepa

Rudņevs atgriezīsies ierindā, Vornoks slavē "QPR" aizsardzību
Artjoms Rudņevs
Foto: AP/Scanpix

Artjoms Rudņevs nav palīdzējis pēdējās trīs Poznaņas „Lech” spēlēs, taču šīs nedēļas nogalē viņš beidzot atkal būs ierindā. Tikmēr Kaspars Gorkšs vakar aizvadījis veiksmīgu maču „QPR” rindās, izpelnoties arī komandas trenera Nīla Vornoka uzlavas.

Polijas čempione Poznaņas „Lech” visdrīzāk zaudēs savu titulu, taču pacīnīties par pirmo trijnieku vēl var. Komandai pēdējās spēlēs smagi gājis ar uzbrukumu veidošanu – arī tāpēc, ka savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt Artjoms Rudņevs. Kā vēsta poļu mediji, šobrīd Rudņevs jau trenējas ar komandu un būs gatavs palīdzēt sestdien ļoti svarīgajā mājas mačā pret Varšavas „Legia”. Rudņeva „Lech” ieņem vien 8. vietu, „Legia” 3. vietu, taču atstarpe starp abām komandām ir tikai trīs punkti. Rudņevs jau agrāk izteica cerības, ka varētu atgriezties tieši uz spēli pret „Legia”, un izskatās, ka tās piepildīsies. Tiesa, ir viens „bet” – kuru katru dienu dzemdības būs Artjoma sievai, līdz ar to pastāv iespēja, ka Rudņevs kādā brīdī uz dienu var pamest komandas nometni.

Vakar vēl vienu soli tuvāk Anglijas Premjerlīgai spērusi Kaspara Gorkša „QPR”, kas ar 1:0 uzveica „Barnsley”. Pēc mača uzvarētāju treneris Nīls Vornoks cita starpā teica: „Aizsardzības četrinieks nekļūdījās – Mets Konolijs un Kaspars Gorkšs bija svarīgs elements. Arī malējie aizsargi spēlēja labi, kā jau visu sezonu. Viņi visi bija lieliski.” „QPR” var nodrošināt vietu Premjerlīgā jau nākamajā kārtā (pavisam atlikušas piecas kārtas) – pašiem jāuzvar un jācer, ka to pašu neatkārtos 3-4. vietā atrodošās komandas.

  -3 [+] [-]

, 2011-04-13 11:39, pirms 13 gadiem
tas mirklis tuvojas

  -2 [+] [-]

, 2011-04-13 11:45, pirms 13 gadiem
mrPO rakstīja: tas mirklis tuvojas
kurš - gols, bērns vai premjerlīga?

     [+] [-]

, 2011-04-13 11:57, pirms 13 gadiem
placis rakstīja: kurš - gols, bērns vai premjerlīga?
divi noteikti, bet iespējams, ka pat visi trīs

  -3 [+] [-]

, 2011-04-13 12:39, pirms 13 gadiem
Neticami! Drīz pasaulē nāks mazais Rudņevs/Rudņeva. Kāds var iemest bildi ar laimīgo pāri?

  -3 [+] [-]

, 2011-04-13 13:21, pirms 13 gadiem
nevajag varnokam raustit aizsardzibu,un lidz sezonas beigam ja labi viens zagis buus

  -1 [+] [-]

, 2011-04-13 15:23, pirms 13 gadiem
Futbols jāspēlē nevis te jādzemdē,piedzims bērns un dēļ negulētām naktīm nevarēs normāli futbolam koncentrēties