Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

23 dienas pirms "Euro2016" atlases turnīra Cauņa atgriežas CSKA pieteikumā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

23 dienas pirms "Euro2016" atlases turnīra Cauņa atgriežas CSKA pieteikumā
Aleksandrs Cauņa
Foto: pfc-cska.com

Latvijas futbola izlases un Maskavas CSKA pussargs Aleksandrs Cauņa šodien pēc gandrīz gada pārtraukuma atgriezies oficiālas spēles pieteikumā CSKA mačā ar Maskavas "Spartak" Krievijas Premjerlīgas ietvaros. Cauņa laukumā netika, taču iekļaušana pieteikumā ir zīme, ka viņš beidzot ir gatavs spēlēt.

Šodien Krievijas Premjerlīgā 4.kārtas spēli aizvadīja Aleksandra Cauņas Maskavas CSKA, kas klasiskā derbijā tikās ar "Spartak" un zaudēja ar 0:1, tādējādi arī zaudējot pirmos punktus turnīrā. Pēdējo divu sezonu čempiones CSKA pieteikumā pirmo reizi šosezon bija atrodams arī Cauņas uzvārds - Latvijas izlases spēlētājs laukumā netika, taču acīmredzot beidzot ir gatavs spēlēt.

Pēdējo reizi oficiālā spēlē Cauņa piedalījās 2013.gada 22.septembrī, un arī toreiz CSKA spēlēja ar Maskavas "Spartak" - toreiz armijnieki zaudēja ar 0:3, un mūsu pussargs nospēlēja līdz 70.minūtei. Kopš tā laika pagājuši gandrīz 11 mēneši, un šai laikā Cauņa nav piedalījies nevienā oficiālā spēlē - ne CSKA, ne Latvijas izlases rindās. Tiesa, Cauņa starpsezonu periodā šovasar ar CSKA paguva aizvadīt divas pārbaudes spēles, tomēr pēc tam atkal atgriezās "lazaretē".

Jau septembrī sāksies "Euro2016" kvalifikācijas turnīrs, un Latvijas izlasei pirmā spēle 9.septembrī Astanā pret Kazahstānu. Līdz šai svarīgajai spēlei atlikušas tikai 23 dienas un jācer, ka Cauņa varēs palīdzēt mūsu valstsvienībai.

Tāpat Cauņas atgriešanās nozīmē iespējamu viņa dalību Čempionu līgas grupu turnīrā, kas startēs 16.septembrī - grupu turnīra izloze notiks 28.augustā, un CSKA tajā būs 2. vai 3.grozā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-08-17 17:44, pirms 10 gadiem
Cerēsim, ka beidzot, beidzot viss būs patiešām kārtībā. Ilgu laiku Saša nav spēlējis, noilgojies pēc futbola un uz šī emociju viļņa varētu arī ļoti labi atgriezties. Galvenais gan atkal neiedzīvoties kādā savainojumā un pamazām uzņemt formu. Izlasē viņš ir atslēgas spēlētājs, tāpēc ziņa par atgriešanos vairāk nekā vienkārši priecē. Veselību un izturību!